Malkaralı İş Adamlarına Vergi Dairesinden Ödül

Malkara Vergi Dairesi Müdürlüğü, ilçedeki vergi rekortmenlerini ödüllendirdi.

Malkaralı İş Adamlarına Vergi Dairesinden Ödül
Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Birol Kaya, Tahsilat Müdürü Zeki Karakaya, Abdülhamit Atlı Malkara Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Çelik ve personeli, Ticaret Borsası Başkanı Ersin Kaçar, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Vasfi Güner, Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yılmaz, mali müşavirler, muhasebeciler ve işadamlarıkatıldı.

Bir konuşma yapan Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, 'Malkara, vergisini veren ve tahsiaât konusunda sıkıntı yaşamadığımız sorunsuz bir ilçe. İnşallah daha iyi olur ve böyle devam eder. Tarım, hayvancılık ve organize sanayisi ile daha da büyüyecek ve daha çok vergi alacağımız bir ilçe. Vergilerini zamanında ve tam olarak ödeyen mükelleflerimize teşekkür ediyor, tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum ' dedi.

Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu ise, ülkenin gelişmişliğinin ölçülerinden bir tanesinin de vergi ödenmesi olduğunu belirterek, 'Devlet fonksiyonlarını gereği gibi yerine getirmesi için vergi almak zorundadır. Vergi devletin en temel fonksiyonlarından biridir. Bu gün burada ödül alacak Malkaralı iş adamlarını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum ' diye konuştu

Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Törende, Uysal Madencilik adına Cengiz Uysal ve Yay Petrol Ürünleri adına da Hasan Basri Yay'a ödüllerini Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilgin Ticaret adına Ümran Bilgin ve Eczacı Cenk Başar Aksu'ya ödüllerini Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Beşerler Tarım adına Hüseyin Beşer ve Keskin Ticaret adına Yakup Keskin'e ödülleri Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, Ünal Sungur adına Adnan Sungur ve Alışık Zahirecilik adınaCengiz Çolak'a ödülleri Tekirdağ Vergi Dairesi Grup Müdürü Abdülhamit Atlı tarafından verildi.

Törenin ardından katılımcılara ve misafirlere Malkara Vergi Dairesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Kaynak: İHA