Fatih Üniversitesi'nden Köy Okuluna Yardım Eli

Fatih Üniversitesi çocuk gelişimi bölümü öğrencileri Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi öncül köyü ilköğretim okuluna kırtasiye yardımı yaptı.

Akçakale Milli Eğitim Müdürü Ali Kınacılar kırtasiye yardımında bulunan Fatih Üniversitesi öğrencilerine ve yardıma öncülük yapan Fatih Üniversitesi öğrencisi Fatma Türkeri 'ye teşekkür etti.


Fatma Türkeri, öğrencilere kırtasiye yardımı yapmaktan duyduğu mutluluğunu dile getirerek, eğitime herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Türkeri, 'Öncül İlköğretim Okulu'na daha öncede Fatih Üniversitesi öğrencileri yardımda bulunmuştu. Bizler de bu sefer öğrencilerimize kırtasiye yardımının yanı sıra nakdi yardımda bulunduk. Bölgede eğitim ve öğretimin kalitesini artırmak ve öğrencilerimize destekte bulunmak için herkesin eğitim konusunda duyarlı olması gerekir. ' dedi.

Kendi imkânlarıyla biriktirdikleri bir demet yardımı öğrencilere ulaştırmak için yola çıktıklarını belirten Türkeri, 'Öğrencilere yardım dağıtırken, her öğrencinin bizlere ayrı ayrı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirmesi bizleri de mutlu etti. Önemli olan bu mutluluğu yaymak ve eldeki imkânları birlikte paylaşmaktır. Paylaşılan güzel şeyler toplumu bir arada tutmak için elde edilecek en büyük kazanımlardır. ' şeklinde konuştu.