Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Başarılı Öğrencilere Araba

Kocaeli'de, üniversite sınavında ilk 100'e giren öğrencilere törenle 0 kilometre arabaları teslim edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden Başarılı Öğrencilere Araba
Muammer Dereli Anadolu Öğretmen Lisesinde gerçekleşen törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan başkan İbrahim Karaosmanoğlu, 'Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak son 3 yılda ilköğretim 6. sınıf öğrencisi 81 bin çocuğa dizüstü bilgisayar verdik. Son 6 yılda seviye belirleme sınavında başarılı olan bin 800 öğrenciye bisiklet hediye ettik.Başarılı öğrencilerimize 0 kilometre 11 otomobil veriyoruz. Öğrencilerimizin başarılarında katkısı olan anne ve babalara öğretmenlere teşekkür ediyoruz. Başarılı öğrencilerimizi ödüllendirmeyi sürdüreceğiz ' dedi.Üniversite sınavında Türkiye 92. olarak Boğaziçi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanan Berna Tarı ise, şunları söyledi: 'Bize bu hediyeyi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Başarımızda emeği olan anneme, babama ve öğretmenlere şükranlarımı sunuyorum. Öğrenci arkadaşlarımıza tavsiyem bol bol çalışmaları. '

Konuşmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu otomobilin anahtarını Berna Tarı'ya teslim etti.
Kaynak: İHA