Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Seçime Hazırlanıyor

Yozgat’ın Çayıralan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 24 Mart’ta yapılacak seçimi öncesinde çalışmalarına hız veren adaylar çalışmalara başladı.

İlçede başkan adaylığını açıklayan işadamı Mustafa Coşkun, Yönetim Kurulu 'nda yer vereceği isimlerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. 24 Mart 'ta yapılacak seçime geri sayım başlarken, Kooperatif başkanlığının iddialı isimlerinden işadamı Mustafa Coşkun, beraberinde yönetiminde yer vereceği Soner Sel, Hamdi Açıkgöz, Fatih Abaylı, Emre Yıldırım, Mustafa Kurt ve Talat Karakaya ile birlikte sanayi ve çarşı esnafını gezerek destek istedi.

Amacını, kooperatifi esnafın en yüksek düzeyde istifade edebileceği bir noktaya taşımak olarak özetleyen Coşkun, 'Birlik ve beraberlik içerisinde Çayıralan esnafının gelişmesi ve kalkınmasına kooperatif olarak öncülük etmeyi hedefliyoruz. Tüm esnaflarımıza eşit, adil, şeffaf bir yönetim sözü veriyoruz. ' dedi.


Çayıralan 'da 50 bin nüfusa hizmet verebilecek büyüklükte işyerinin bulunduğuna dikkati çeken Coşkun, 'Ancak, bunların büyük bir bölümü iş yapamaz hale gelmiştir. Biz, Yönetimimizle birlikte esnafımızın yalnız ve sahipsiz olmadığını, kooperatifin her zaman yanlarında ve emirlerinde olduğunu göreve gelmemiz halinde ortaya koyacağız. ' diye konuştu.


'Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, tüm esnafın malıdır. ' diyen Coşkun, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Göreve seçilmemiz halinde, kapılarımız herkese açık olacak. Asla kimsenin hakkını kimseye vermeyeceğiz. Hakeden hak ettiği hizmeti alacak. Hiç kimseye ön yargıyla, siyasetle, hissi duygularla bakmayacağız. bizde herkesin kredisi olacak. Yeter ki esnafımız kredi kullanma şartlarına sahip olsun. Bunun dışında hiç bir ölçümüz olmayacak. Birlik ve beraberlik içerisinde esnafımızın evine rahat bir biçimde ekmek götürmesi için kooperatif olarak mücadele edeceğiz. Bu seçimin Çayıralan esnafının birlik ve beraberliğine vesile olması en büyük temennimizdir. Kırmadan, dökmeden, kimseyi üzmeden bize ve esnafımıza yakışır bir şekilde 24 Mart 'ta esnafımızın karşısına çıkacağız. '