AK Partililerden Köy Ziyaretleri

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, partililerle birlikte bayram öncesi köyleri ziyaret etti.

AK Partililerden Köy Ziyaretleri
Burhan Kayatürk, İl Başkan Yardımcısı Bedri Akman, Merkez İlçe Başkanı Yardımcısı Abdurahman Aslan, Şebap Gencay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Biçek ve bazı partililerle birlikte Tabanlı, Pirgarip, Meydancık, Derebey, Canik, Adır, Esenpınar ve Şahgeldi köylerini ziyaret ederek köy muhtarları ve köylülerle bir araya geldi. Heyeti sıcak karşılayan vatandaşlar, ziyaretten ötürü memnuniyet ifadelerini dile getirdiler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan sevgi bağlarını yineleyen vatandaşlar, bazı sorunlarını da heyetle paylaştılar. 16 öğrencisi olan Meydancık köyü sakinleri okullarına daimi öğretmen isterken, Canik köyü sakinleri de camii talebinde bulundular. Pirgarip köyünde yapımı devam eden 12 derslikli ilköğretim okulunu ziyaret eden heyet daha sonra aynı köye bağlı Eylence mezrasının yakında taşınacağı yeni yerleşim yerindeki inşaat alanında incelemede bulundular.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, AK Parti’nin sürekli halkın yanında olduğunu belirterek, amaçlarının köydeki fiziki yaşam koşullarının en üst seviyede iyileştirilmesi olduğunu ve bunun için sürekli çaba gösterdiklerini vurguladı. Ayrıca deprem sonrası AK Parti hükümetinin hizmetlerine de değinen Kayatürk, deprem sonrası Van’ı yeniden inşa edilmesiyle birlikte şimdiden büyükşehir görüntüsüne kavuştuğunu belirtti.

Van’ın büyükşehir olmasının ve köylerin de belediye hizmet alanına dâhil olmasının avantajlarının köylere olumlu yönde yansıyacağını ve bu şekilde köylerin hizmet kalitesinin daha çok artacağını ve imkânlarının çok daha gelişeceğini belirterek, köylü vatandaşlardan AK Parti’ye olan güvenlerinin ve inançlarının devam etmesini istedi .
Kaynak: İHA