'Erol Köse hakkında konuşursam sokağa çıkamaz'

Bir dönem Hiperstar Ajdar'a attığı dayakla gündeme gelen şarkıcı Alihan şok açıklamalarda bulundu. Twitter'da yazdıklarıyla gündem yaratan Erol Köse hakkında Alihan, "Ajdar'ın yediğinin 10 katını yedi. Erol Köse hakkında konuşursam sokağa çıkamaz" dedi.

'Erol Köse hakkında konuşursam sokağa çıkamaz'
Bir dönem Hiperstar Ajdar'a attığı dayakla gündeme gelen Şarkıcı Alihan, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Oya Aydoğan ile Emel Müftüoğlu'nun sunduğu Şekerli Kahve programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kendi döneminde çok kıskanıldığını söyleyen Alihan, "O dönemde pop müzik furyasını bile alt etmiştim, herkesin diline düşmüştü şarkılarım" dedi. Alihan, şöhretten sonra madde bağımlısı olduğunu da açıkladı.

"Bizim camiamızda başarılı olan kişilere çelme takanlar çok olur" diyen Alihan, "Benim ilk albümümü açtığınız zaman menajerlik Erol Köse yazar" ifadesinde bulundu.

"Erol Köse geçmişten bir takım notlar iletiyor. Korkmuyor musun seninle ilgili bir açık söyler diye?" sorusu üzerine Alihan, "Benim hiç bir açığım yok, ben kapalı bir kutuyum. Erol Köse hakkında bildiklerimi anlatırsam sokağa çıkıp yürüyemez" diye konuştu.

Alihan, "Erol Köse 1999 yılında benim affetmeyeceğim bir yanlış yaptı bana. Ne olduğunu ekranlarda söylemek istemiyorum ama ağzının payını verdim o zaman. Ajdar'ın yediğinin 10 katını yiyerek cevabını aldı benden. Erol Köse'yi o dönem çok kötü dövmüştüm, haketmişti çünkü" şeklinde konuştu.

"DAMARIMA BASILDIĞI ZAMAN NASIL DAVRANACAĞIMI BİLEMİYORUM"


Bu işin mutfağından geldiğini belirten Alihan, "Benim karşıma çıkıpta daha dün ne olduklarını bildiklerimiz Türkiye'de ahkam kesiyorlar. Bence yanlış yoldalar. Çünkü hiç kimse kimsenin şerefiyle, onuruyla oynayamaz, oynadığı zamanda bunu öder. Bana dokunmayan, bana karşı iyi olan herkese kaşrı ben meleğimdir. Hiç kimseye karşı zararım yok ama damarıma basıldığı zaman nasıl davranacağımı bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

"EROL KÖSE GİBİ ÇOK VAR"

Erol Köse gibi çok kişi olduğunu savunan Alihan, "Çok gülüyorum ekranda bazı kişileri gördüğüm zaman. 15 yıllık bir tecrübem olduğu için bu camiada, kimin nasıl bir karakterde olduğunu da çok iyi bildiğim için, bazı kişilere çok gülüyorum. Çünkü Türk halkının bu çok iyi bir sanatçı, çok namuslu sanatçı diye gördüklerinin çoğunun ne kadar basit ve zayıf karakterde olduklarını ancak içindeki insanlar bilebilir. Bizim adımızı çıkartmışlar ama çoğundan şerefli ve grurulu yaşıyorum. Şükürler olsun kendim dışında zarar verdiğim hiç bir konu yok" diye konuştu.

Erol Köse'nin şu an Hadise hakkında konuştuğuna işaret eden Alihan, "Geçmişte Erol Köse ve çoğu prodüktör sanatçıların hakkını çok yedi. Bu mübarek Ramazan ayında konuşuyorum, Allah çoğunun cezasını verdi. Çok zengin yaşayanların çoğu şu an ekmeğe muhtaçlar. Allah bunları ıslah etsin çünkü hala ders almamışlar" şeklinde konuştu.

Alihan, Çarşamba günü Şekerli Kahve'ye de konuk olma sözü vererek, tüm bu çarpıcı açıklamaların ayrıntılarını anlatacağını söyledi. BEYAZ GAZETE