Aşk Bir Hayal 71. Bölüm özeti ve fragmanı

Başrollerini Nehir Erdoğan ve Orhan Kılıç'ın paylaştığı Aşk Bir Hayal dizisi aynı gün ve aynı saatinde ATV ekranlarına geliyor. Yine soluksuz olarak izlenecek dizide neler yaşanacağı ise merak konusu işte yeni bölümden ipuçları

Aşk Bir Hayal 71. Bölüm özeti ve fragmanı
Aşk Bir Hayal dizisinin 71. Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Şahin'in tuttuğu dedektif Miran'ın izini sürmektedir. Miran'a ulaşabilmek için her yolu dener. Hapisteki bir adamdan yardım alarak Miran'ın yaşadığı yere ait bilgi alır ve araştırmak için oraya gider.

Dildar'ın son tetkikleri yapılmaktadır. Akşama taburcu edilecektir. Miran, Dildar'ın taburcu edileceğini öğrenir, Asmin'i almak için hastaneye gitmeye karar verir.

Şahin karısının mezarını ziyaret eder. Oğlu Reşo'yu Miran'ın elinden alıp ona sahip çıkacağına dair söz verir.

Miran'ın adamları dedektif Fikri'yi yakalarlar ve Miran'ın karşısına getirirler. Miran dedektife de kendince gereken cezayı verir.
Barbara'nın ablası Karolin Mardin'e gelmiştir. Baran'la karşılaşırlar ve evlerine yemeğe davet ederler. Baran başına geleceklerden habersiz, Maryam'a yalan söyleyerek Barbara'nın evine yemeğe gider.

Dildar hastaneden çıkmak için hazırdır. Altay'ı beklerler. Tam o sırada Miran hastaneye Dildar'ın odasına girer. Memo'yu rehin alır. Altay'ın gelmesi ile birlikte kovalamaca başlar.

Miran'ın peşinde Altay, polisler, jandarma vardır ama hepsinden kaçmayı başarır. Fakat can yoldaşım, kardeşim dediği Hasip artık yoktur…

Fragmandan da anlaşıldığı gibi dizi fanatikleri bu bölümde de bir an olsun ekran başından ayrılamayacaklar.