Ak Parti’Li Mustafa Hamarat‘ın Seçim Gezileri

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Yoğunoluk beldesinde halka hitap ederek hizmetlerin ve istikrarın sürmesi için destek istedi.

Ak Parti’Li Mustafa Hamarat‘ın Seçim Gezileri
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat, önce İkizce ilçesinde seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Ardından Özpınar köyüne geçerek burada köy sakinleriyle bir araya gelen ve yöresel ürünlerden oluşan ikramı kabul eden Hamarat, Kaynartaş beldesinde de bir düğün evine uğradı. Burada horon eşiğinde karşılanan Hamarat, Yoğunoluk beldesine geçti. Burada halka hitap eden Hamarat, tek dertlerinin halka hizmet olduğunu vurgulayarak bunun için yollara düştüklerini söyledi. "Milletvekili olunca halkı unutanlardan değiliz" diye konuşan Hamarat, "Derdimiz sizin derdiniz. Sıkıntınız bizim sıkıntımız. Kederiniz bizim kederimiz. Üzüntünüz bizim üzüntümüz. İnşallah AK kadroların bu ülkeyi yöneteceği ustalık döneminin iktidarında, Ordumuzun 6 evladını bir birinden ayırmadan hep beraber, altın ordumuzu inşa etmek için meclise göndermek için hep beraber var mısınız? İnşallah hizmetin ayağınıza geldiği AK Parti iktidarında önümüzdeki dönemlerde daha fazla hizmetler alacağız. Karayolumuzdaki sorunları hep beraber çözümleyeceğiz. Siz zaten biliyorsunuz ki bizim derdimiz sizinki ile aynı. Onun için istikrar sürsün Türkiye büyüsün, istikrar sürsün hizmetler devam etsin, istikrar sürsün Yoğunoluk büyüsün" dedi.

Hamarat, buradaki açık hava toplantısının ardından sırasıyla Kaynartaş beldesi, İkizce ve Çaybaşı ilçelerini de ziyaret etti.

Kaynak: İHA