Ak Parti’Li Hamarat, Yol Çalışmalarını İnceledi

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ünye-İkizce karayolundaki çalışmaları ve inşaatı devam eden meslek yüksek okulunda incelemelerde bulundu.

Kalabalık bir ekiple Ünye-İkizce yolundaki çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Hamarat, yolun ilk etabının 5 ayda bitirileceğini, bitiminden sonra ise ikinci etap ile ilgili çalışmaların yapılacağını belirtti. Milletvekili Hamarat, yol üzerinde yapılacak olan köprünün de ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını kaydetti.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, yaptığı açıklamada, 15 km olan yolun yapılacak çalışmalar sonucunda 11 km‘ye ineceğini belirterek, "Ekipler çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşlarımızın da yapılan çalışmaları gördükçe memnuniyetleri gözlerinden anlaşılıyor. Çeşitli sebeplerden dolayı bu iş biraz gecikti. Ama bu gecikmeleri müteahhit firmamız telafi edecek ve aldığı bu işi zamanında teslim edecek. Kalan bölümleri de biz takip etmeye devam edeceğiz. Son olarak İkizce-Yoğunoluk arasında kalan kısmı da genişleterek bu yol güzergahını sonuçlandırmış olacağız" dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, daha sonra inşaatının yüzde 80‘i bitirilen meslek yüksek okulu‘nu gezdi. Hamarat, inşaatın bitme aşamasına geldiğini ve böylesine güzel bir eğitim yuvasını ilçeye kazandıracaklarını vurguladı.

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, İkizce-Kurudere yolu üzerindeki 22 metre boyunda 8 metre eninde devlet vatandaş işbirliği ile yapılan köprü inşaatını da inceleyen Milletvekili Hamarat köprü inşaatı ile ilgili Çaybaşı Belediye Meclis Üyesi Yaşar Tahmisoğlu‘ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kaynak: İHA