Rize İl Genel Meclisi Oturumunda Milletvekili Aday Talebi

Çayeli İl Genel Meclisi üyesi Hasan Şişoğlu, bugünkü İl Genel Meclisi Toplantısı’nda bir üyenin Rize milletvekilliği için aday gösterilmesi talebinde bulundu.

Rize İl Genel Meclisi Mart ayı 3. oturumunu bugün İl Genel Meclisi Salonu’nda gerçekleştirdi. İl Genel Meclisi Başkanı Rahmi Metin Başkanlığı’ndaki oturumda 2010 yılı kesin hesap cetveli görüşüldü. Görüşmeden 2010 yılı resin hesap raporunun bir sonraki oturumda ibrası kararı çıktı. Görüşmede Çamlıhemşin İlçesi Şenyuva Köyü’nde bulunan 3 bin 468 metrekare aracı ve Şenyuva İlköğretim Okulu’nun yeniden il tüzel kişiliğine devri kararlaştırıldı.

Toplantıda söz alarak gündem dışı bir konuşma yapan Çayeli Bağımsız İl Genel Meclisi üyesi Hasan Şişoğlu, meclis içerisinden bir kişinin Rize Milletvekilliği için aday gösterilmesini talep etti. Şişoğlu aday gösterilecek kişiye kayıtsız şartsız destek vereceğini söyledi.

İl Genel Meclisi Başkanı Rahmi Metin, İl Genel Meclisi’nin birlik ve beraberliğini destekleyen samimi konuşmasından dolayı Şişoğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: İHA