Silopi İmam Hatip Lisesi'nde Anne Babanın Çocuklar Üzerindeki Etkisi Anlatıldı

Şırnak'ın Silopi İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen panelde ailelerin çocuklar üzerinde etkisi anlatıldı.

Koç İlköğretim Okulu'nun konferans salonunda düzenlenen panele, Silopi Milli Eğitim Şube Müdürü Battal Açıkgöz, Silopi İmam Hatip Lisesi Müdürü İzzet Başaran, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sunuculuğunu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esra Ciru'nun yaptığı panelin konuşmacıları ise Perihan Özkaya, Reşit Yıldızgörer, Mahir Yıldızgörer ve Esma Tanrıkulu oldu. Panelde öğrenciler "Serbest Anne Baba Tutumları, Aşırı Koruyucu Anne Baba Tutumları, İlgisiz Ve Kayıtsız Anne Baba Tutumları, Otoriter Tutum,
Dengesiz Ve Kararsız Anne Baba Tutumları, Reddedici Anne Baba Tutumları, Mükemmeliyetçi Anne Baba Tutumları ve Güven Verici, Destekleyici Aile Tutumları" konuları hakkında öğrenciler bilgilendirildi.
Panelde aralarında imam hatip lisesi öğrencileri Sibel Kesik, Kesfail Öz, İsmail Öksün, Mahsum Dizlek ve Yasemin Torsun tarafından konunun önemine göre hazırlanan kısa skeçler büyük alkış aldı.
Panelin sonunda Silopi Milli Eğitim Şube Müdürü Battal Açıkgöz, öğretmenleri ve öğrencileri yapmış oldukları başarılı etkinliklerden dolayı tebrik etti.