Odunpazarı Belediyesi Geleceğin Sporcularını Yetiştirmeye Devam Ediyor

Odunpazarı Belediyesi, Ihlamurkent Mehmet Terzi Spor Salonu'nda kent halkının hizmetine sunduğu kış spor okulları ile vatandaşlara kış mevsimi boyunca da sağlıklı, zinde ve eğlenceli bir dönem sunuyor

Odunpazarı Belediyesi Geleceğin Sporcularını Yetiştirmeye Devam Ediyor
Odunpazarı Belediyesi, Ihlamurkent Mehmet Terzi Spor Salonu'nda kent halkının hizmetine sunduğu kış spor okulları ile vatandaşlara kış mevsimi boyunca da sağlıklı, zinde ve eğlenceli bir dönem sunuyor.
Eskişehir'in yeni, modern, güvenli ve çağdaş mahallesi Ihlamurkent'te modern donanımı ile büyük beğeni toplayan Mehmet Terzi Spor Salonu, açtığı basketboldan voleybola, masa tenisinden tekvandoya kadar bir çok spor branşı ile gençlere, aerobik ve pilates gibi branşları ile de bayanlara hizmet veriyor.
Yaz mevsiminde kurslara gösterilen yoğun ilgiye kayıtsız kalmayan Odunpazarı Belediyesi, kış döneminde de Mehmet Terzi Spor Salonu'nda kış spor okulları kapsamında Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu eğitmenler eşliğinde eğitim vermeye devam ediyor.
Hem hafta içi hem de hafta sonu verilen kurslara kentin bir çok noktasından katılım gerçekleşirken, vatandaşlar kurslara kayıt olmaya devam ederek bu sayede kışı sağlıklı ve zinde bir şekilde geçirme fırsatı elde ediyor.
Mehmet Terzi Spor Salonu'nun öğrencileri sosyal belediyecilik çalışmaları ile mutlu bir kentsel yaşamının oluşturulmasına büyük katkı sağlayan Odunpazarı Belediyesi'ne ve kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallıya teşekkür ettiler.