Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Daire Müdürleri İle 2010 Yılını Değerlendirdi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapılan toplantıda belediye birim müdürleri faaliyet alanlarına ilişkin 2010 yılı hizmetlerine göre kendilerine karne notu verdiler

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Daire Müdürleri İle 2010 Yılını Değerlendirdi
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında yapılan toplantıda belediye birim müdürleri faaliyet alanlarına ilişkin 2010 yılı hizmetlerine göre kendilerine karne notu verdiler. Bu arada 2011 yılı yatırım hedefleri konusunda da değerlendirme yapıldı.
Belediye Başkanı İsmail Bayram, Berceste Tesislerindeki yemekli toplantıda birim müdürleriyle 2010 yılındaki belediye hizmetlerinin genel bir değerlendirmesini yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları Ergin Çelikağ, Bayram Bayraktar, Vahap Demirel ile İsmail Tanyel'in de hazır bulunduğu toplantıda 2011 yılına ilişkin yatırım hedefleri de ele alındı.
Başkan Bayram tüm birim müdürlerinden önce 2010 yılına ilişkin brifing aldı. 19 birim müdürünün tamamı kendi faaliyet alanlarına ilişkin yapılan çalışmaları anlattılar. Bunun içinde yılbaşında hazırlanan programa göre hedef ve performans değerlendirmesi yapıldı. Daha sonra da 2011 yılına ilişkin tüm birim müdürleri yatırım programları konusundaki hazırlık ve çalışmaları dile getirdiler. Belediye Başkanı İsmail Bayram toplantıda tüm birim müdürlerinden 2010 yılındaki hizmetlerine göre başarı ölçüsü olarak kendilerine karne notu vermelerini istedi. Başkan Bayram belediye olarak başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle 2010 yılının genel bir değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, "Görev aldığımız günden itibaren kısa ve uzun vadelere göre hizmet ve yatırım programları hazırlıyoruz. Yapılan hizmete göre de sahada yapılan çalışmaları denetliyor ve değerlendiriyoruz. Tüm birim müdürlerimiz de bu konuda eğitimli ve verilen hizmet programını uygulamaktadır. Yapılan hizmetlerin her biri Düzce'nin gelişmesi, kalkınması adına yapılmaktadır. Belediyemizdeki her bir personel bunun sorumluluğu ve duyarlılığı içinde çalışmaktadır. Amaç hizmetin programlandığı andaki hedefe ulaşabilmektir. Bunun içinde özellikle işin başındaki birim müdürlerimizden performans bekliyoruz. 2010 yılı için de bizzat kendilerine karne notu vermelerini istedim. Sonuç olarak belediyenin belirlediği programa göre amaç ve hedeflerine ulaştığını ifade edebilirim" dedi.