Ak Parti'de Halk Günü

Milletvekililliği aday adaylığı konusunda AK Parti Malatya milletvekili İhsan Koca, tekrar aday adayı olacağı sinyallerini verirken, İl Başkanı Mustafa Şahin ise, istişarelerden sonra kararını açıklayacağını bildirdi

Ak Parti'de Halk Günü
Milletvekililliği aday adaylığı konusunda AK Parti Malatya milletvekili İhsan Koca, tekrar aday adayı olacağı sinyallerini verirken, İl Başkanı Mustafa Şahin ise, istişarelerden sonra kararını açıklayacağını bildirdi.
AK Parti Malatya il binasında düzenlenen Halk Günü'nde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran AK Parti Malatya milletvekili İhsan Koca, "Şu anda yaptığımız toplantı, belki son Halk Günümüz olacak. sayın başkanımız aday adaylığı konusunda henüz karar vermediğini söylediyse de, hayırlısını diliyorum. vereceği her türlü kararda kendisinin yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum"ifadelerini kullandı.
"Hizmet konusunda nerede görev alırsak alalım, gerek partili düz bir üye olarak gerek milletvekili olarak hengi alanda görev verilirse verilsin, hangi ünvan altında olursa olsun bu partide görev yapmaya her zaman hazır olduk ve olmaya devam ederiz. Bugün bizler milletvekili olarak görev yapıyoruz. Yarın bir başkası milletvekili olarak görev yapabilir. Bir başkası il başkanı olarak görev yapabilir. Önemli olan alınan görevleri layıkıyla hesabını verebilir şekilde mevla görelim neyler, neylerse güzel
eyler"ifadelerini kullandı.
İl Başkanı Mustafa Şahin ise, "Alınmış net bir kararımız yoktur. Teşkilatla istişareler sonunda kararımızı açıklayacağız. İstişareler sonunda çıkacak tabloya göre adımımızı atacağız"dedi.
(NA-HE-Y)