31 Aralık Milli Piyango sonuçları belli oldu (Milli Piyango amorti)

31 Aralık Milli Piyango sonuçları belli oldu.31 Aralık Milli Piyango sonuçları tam liste bu sayfada.Milli Piyango sonuçları- Milli Piyango 2011 Yılbaşı çekilişi sonuçları için tıklayınız. Milli Piyango sonuçları- Milli Piyango 2011 Yılbaşı çekilişi burada! Milli Piyango sonuçları- Milli Piyango 2011 Yılbaşı çekilişi için tıklayınız. İşte Milli Piya

31 Aralık Milli Piyango sonuçları belli oldu (Milli Piyango amorti)
31 Aralık Milli Piyango sonuçları belli oldu.31 Aralık Milli Piyango sonuçları tam liste bu sayfada.Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları açıklanır açıklanmaz buradan öğrenebileceksiniz. Yılbaşı biletinizi sorgulatmak için tıklayınız. Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçlarını aktif linklere tıklayarak öğrenebilirsiniz. Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları burada! Milli Piyango Yılbaşı çekilişi sonuçları için tıklayınız. İşte Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları…

Milli piyango çekilişi öncesinde aralarında Şevval Sam, Mustafa Ceceli, Aslı ve Hüsnü Şenlendici’nin de bulunduğu sanatçılar mini konser verdi.

2010’u uğurladığımız, 2011’e de “hoş geldin” dediğimiz bu gece, 2011 milli piyango sonuçları ile ayrı bir boyut kazandı. TRT’nin yılbaşı gecesine özel olarak hazırladığı bu gecede program daha sabahtan başladı.

2011 milli piyango sonuçları neticesinde büyük ikramiyenin kendisine çıkmasını isteyenlerden bazıları, Milli Piyango İdaresi’ne mektup yazdı, hayat hikâyelerini bile anlattı.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI ( TIKLA  ANLIK OLARAK ÖĞREN)

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI - TRT  ÇEKİLİŞİ VİDEO İZLE

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI TAM LİSTE  - FOTO GALERİ

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'ne bağlı şans oyunlarında şans dağıtmak için, yaklaşık 30 bin kişi sırada bekliyor. Bunların arasından yılda 2-3 kez yapılan noter huzurunda çekilişlerle yaklaşık 15 kişi bu şansı yakayabiliyor. Milli Piyango İdaresi'ne bağlı 816 il, ilçe ve beldede Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara, Süper Loto oyunlarını oynatan 4 bin bayi var.

ALAN DA PİŞMAN
Çok yüksek sayıda taleple karşılaşan Milli Piyango Genel Müdürlüğü, 30 bin başvuruya karşılık veremeyince noter huzurunda kura sistemi geliştirdi. Ancak şans için bu da yeterli değil... Çünkü, kura şartlarının oluşması için 4 bin bayiden işinden vazgeçmek isteyenler ya da hasılatı 5 kere geç yatırıp kural ihlali yapan bayilerin olması gerekiyor. Bayilikleri iptal edenlerin sayısı da 15'i geçmiyor. Her yıl 3 kez kura çekimi yapılıyor. Ancak 15 kişiye şans gülüyor. Yetkililer, "Bayilikleri alan pişman almayan pişman... Satışın brüt yüzde 8'ini vergiler oluşturuyor. Yüzde 6'sı kâr kalıyor. Yani bayiye bin liralık satışta 60 lira kâr" diyor.
Şans oyunlarına zam!
Milli Piyango İdaresi (MPİ), Sayısal Loto, Şans Topu ve On Numara oyunlarının kolon ücretini, 2 Ocak 2011'den geçerli olmak üzere 10 kuruş artırdı.
MPİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sayısal Loto, Şans Topu ve On Numara oyunlarının kolon ücreti, 2 Ocak 2011'den geçerli olmak üzere KDV ve Şans Oyunları Vergisi dahil, 50 kuruştan 60 kuruşa yükseltildi.
Süper Loto Oyunu'nun 1 lira olan kolon bedeli ise değiştirilmedi.