Vali Karaloğlu, Diyarbakır'da yılın ilk bebeği Umut'a altın taktı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya gelen yılın ilk bebeğine altın hediye etti.

Vali Karal

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya gelen yılın ilk bebeğine altın hediye etti.

Vali Karaloğlu, 2010'un son dakikalarında Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti. Karaloğlu'nu burada Yardımcısı Murat Uzunparmak, Sağlık İl Müdürü Dr. Orhan Çetinkaya Hastane Başhekimi Dr. Nuri Acar ve hastane personeli karşıladı. Hastane koridorlarında yakınlarından gelecek müjdeli haberi bekleyen refakatçilerle ayak üstü sohbet eden Karaloğlu, vatandaşların ve burada görevli personelin yeni yıllarını kutladı. Daha sonra Başhekim Acar'ın odasına geçen Karaloğlu, bir süre 2011 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelecek bebeğin müjdeli haberini bekledi. Görevli personelin içeri girerek 3 kilo 650 gram ağırlığındaki bir erkek çocuğun dünyaya geldiğini haberinin ardından Vali Karaloğlu, beraberindekilerle birlikte yeni doğan servisine çıkarak, önce burada yatan hastalara hediyelerini verdi. Ardından 2011'in ilk dakikalarında 3. çocuğuna kavuşan anneyi ziyaret etti. Anne Birgül Say'a 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Karaloğlu, 'Umut' bebeğe de altın takarak, hediye paketini başucuna bıraktı. Umut bebeğe hayırlı ömürler dileyen Karaloğlu, hastanın yakınlarına da 'gözünüz aydın' dileğinde bulunduktan sonra hastaneden ayrıldı.

Anne Birgül Say ise bebeğinin doğumunu beklediğini ancak bu kadar kısa süre içinde beklemediğini, kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi. Say, Vali Karaloğlu'na kendisini ziyaret ettiği için teşekkür etti.