Minik Doğuş, Hem Ağladı Hem Ağlattı

Aydın'da Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu tarafından, Ilıcabaşı Mahallesi'nde bulunan İlköğretim Okulu'nda öğrencilerin yeni yıla daha mutlu girmesi amacıyla yapılan oyuncak dağıtım töreninde gözyaşı ile mutluluk bir arada yaşandı

Minik Doğuş, Hem Ağladı Hem Ağlattı
Aydın'da Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu tarafından, Ilıcabaşı Mahallesi'nde bulunan İlköğretim Okulu'nda öğrencilerin yeni yıla daha mutlu girmesi amacıyla yapılan oyuncak dağıtım töreninde gözyaşı ile mutluluk bir arada yaşandı. Ömründe ilk defa bir oyuncağı olan 3-A sınıfı öğrencisi Doğuş Demircioğlu, duygularını hakim olamayıp sevinçten ağlayınca, hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu ve eşi Hale Keleşoğlu'nu da ağlattı. Bugün hatırı sayılır bir servete sahip olan ve kefen parası dışındaki tüm servetini hayır işlerine adayan Hakkı Keleşoğoğlu, gözyaşları içinde Minik Doğuşu öperek "Benim de çocukken en büyük hayalim bir bisikletim olmasıydı" dedi.
Aydın'ın en fazla ihtiyaç sahibi mahallelerinin başında gelen ve yoğunlukla Roman vatandaşların yaşadığı Ilıcabaşı Mahallesi'ndeki çocukların yeni yıla daha mutlu girmeleri için hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu, Aydın Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak öğrencilerin yeni yılda neye sahip olarak girmek istediklerini sordurdu. Bir hafta öncesi okuldaki tüm öğrencilerin isteklerini öğrenen Hakkı Keleşoğlu ve eşi Hale Keleşoğlu, yeni yıla saatler kala bir kamyon ile tüm çocukların sahip olmak istedikleri hediyeleri Ilıcabaşı İlköğretim Okulu'na getirdi. Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, eşi Aylin Coş, Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu ve Eşi Hale Keleşoğlu ile Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar'ın da katıldığı törenle öğrencilere sahip olmak istediği hediyeler verildi. Tek tek sınıfları dolaşıp öğrencileri hediyelerini dağıtan Keleşoğlu Ailesi'nin bu jesti karşısında, ömründe ilk defa hayal ettiği bir oyuncağa kavuşan 3-A sınıfı öğrencilerinden Doğuş Demircioğlu ağlamaya başladı. Öğrencinin duygularına hakim olamayıp sahip olduğu oyuncağı eline alıp ağladığını gören hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu'nun eşi Hale Keleşoğlu da gözyaşlarını tutamayıp gizlice sınıfta ağlamaya başladı. Eşiyle birlikte Doğuş'un ağladığını gören ve bugün hatırı sayılır bir servete sahip olan hakkı Keleşoğlu da duygularına hakim olamayıp ağlamaya başladı.
Minik Doğuş'u yanına çağırıp yanaklarından öperek teselli etmeye çalışan Hakkı Keleşoğlu, ilginç bir anısını da anlatarak "Benim de küçükken en büyük hayalim bir bisikletim olmasıydı. Ama olmadı. Sizler çok çalışarak, başta mili ve manevi değerlerinize sahip çıkarak her şeye sahip olabilirsiniz" diyerek öğrencileri teselli etmeye çalıştı.
Ailesi fakir olduğu için bugüne kadar hiç oyuncağı olmadığını söyleyen Doğuş Keleşoğlu, kendilerine bu jesti yapan Keleşoğlu Ailesi'ne ve kendilerini tanıyıp bu jestin yapılmasını sağlayan Vali Hüseyin Avni Coş'a teşekkür etti.

NOT: Görüntüler Aydın Klasörü'ne geçildi.