Alkolün Dozunu Kaçıran 4 Genç Kız Tacizcilerin Hedefi Oldu

Yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Taksim'de alkolün dozunu kaçıran 4 genç kız, tacizcilerin hedefi oldu

Yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Taksim'de alkolün dozunu kaçıran 4 genç kız, tacizcilerin hedefi oldu. Alkol komasına giren iki gencin yere yığıldığı İstiklal Caddesi'nde, takip ettikleri turistleri taciz eden gençler de gözaltına alındı.
Taksim'de alkol alıp eğlenen 3 kadın turist, tacizci gençlerin hedefi oldu. İstiklal Caddesi boyunca kendilerini takip eden gençlerden kaçan turistler, bir pasaja sığındı. Ancak peşlerinden geldikleri kadınları taciz eden gençler, turistlerden birinin yere düşmesine neden oldu. Gençlerin peşinden gelen güven timleri ise korkuyla birbirlerine sarılan turistlerin imdadına yetişti. Gözaltına alınan gençler götürülürken, turistler ise korkuyla pasajdan uzaklaştı. Noel baba kılığındaki polisler ise şüpheli
gördükleri şahısların üstlerini arayıp, kimlik kontrolü yaptı.
İstiklal Caddesi'nde alkolün de etkisiyle kavgaya tutuşup, birbirlerini yumruklayan gençler ise güven timlerinin araya girmesiyle ayrıldı. Alkolün dozunu kaçırıp, alkol komasına giren 2 genç de İstiklal Caddesi'nde yerde yatarak ambulans bekledi. Kalabalık nedeniyle ambulans uzun süre caddeye giremezken, gençlerin yardımına arkadaşları ve sivil polisler yardım etti.
Öte yandan, alkolün dozunu kaçırıp, Taksim Meydanı'nda tartışmaya başlayan 4 kız ise çevreden geçen gençlerin tacizine maruz kaldı. Kameralar önünde genç kızları taciz eden gençleri güven timleri yakalayarak gözaltına aldı. Alkolün de etkisiyle kameralar önünde uzun süre tartışan genç kızlar bir süre sonra İstiklal Caddesi'ne doğru yürüyerek gözden kayboldu.