Ak Parti'liler Uludere Köyü'nü Ziyaret Etti

Eskişehir Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tepebaşı İlçe Başkanı Ahmet Sivri, hızlı trenin kentin kalkınmasında önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Ak Parti'liler Uludere Köyü'nü Ziyaret Etti
Eskişehir merkeze bağlı Uludere Köyü'ne yapılan ziyarette konuşan Başkan Sivri, hükümetin yaptığı hızlı trenin Eskişehir'in kalkınmasında önemli bir yeri olduğunu belirterek, ''Eskişehir'e çok yararlı bir yatırım oldu diyebiliriz. Eskişehir'in kalkınmasına yönelik çok büyük bir etkiye sahiptir. AK Parti iktidara geldikten sonra Eskişehir'e ve Türkiye'ye çok iyi yatırımlar yaptı. Önceden okullar açılırken herkes elinde bir liste ile kitapçılardan kitap arardı. Ama artık bu ortadan kalktı zengin veya fakir öğrenci arasında fark kalmadı. Her öğrencinin kitapları bulunuyor. İlaç almak içinde kuyruklar olurdu. AK Parti buna da son vererek istediğimiz yerden ilacımız alıp, istediğimiz yerde muayene olma kolaylığı getirdi. Hükümetimizin böyle faydalı yatırımlar yapmaya devam edecektir''. diye konuştu.
Toplantıya katılan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Salih Koca'da 2011 yılında köylerin alt yapı sorunlarına öncelik vereceklerini vurgulayarak, ''Köylerimizi şehir merkezi ile bir yapacağız. Sokak aralarına kilit taşı döşeyeceğiz. Ayrıca şehir merkezlerinde bulunan oyun parklarından köylerede yapacağız. Burada ki çocuklarımız bu oyun parklarından artık yoksun kalmayacak'' şeklinde konuştu.