Mandanda Gölcük'te Çok Sevildi

Altay'ın Gölcük'te devam eden hazırlık kampında kalecilerin performansı göz doldururken, Kongolu siyahi kaleci Parfait Mandanda ilgi odağı oldu

Mandanda Gölcük'te Çok Sevildi
  Altay ' ın Gölcük ' te devam eden hazırlık kampında kalecilerin performansı göz doldururken , Kongolu siyahi kaleci Parfait Mandanda ilgi odağı oldu . Aynı zamanda Fransa Milli Takımı ve geçtiğimiz yıl Fransa Ligi ' nde şampiyon olan Marsilya ' nın kalesini koruyan Steve Mandanda ' nın kardeşi olan Parfait sempatik hareketleri ile dikkat çekiyor .
25 yaşındaki ağabeyi Steve Mandanda ' nın aksine ülkesi Kongo ' nun milli takımında forma giyen genç kaleci hırsı ve çalışkanlığı ile teknik heyeti , alçak gönüllülüğüyle de çocukları sevindiriyor .
21 yaşındaki Parfait Mandanda Gölcük ' ü çok beğendiğini belirterek ; " Fransa ' da yetiştim . Orada Gölcük gibi bir yeryüzü cenneti yok . Burası hem serin hem de çok yeşil . Bu ortam gücümüze güç katıyor . Ayrıca insanlar çok sıcakkanlı . Takım arkadaşlarımla ve idmanı izleyen çocuklarla İngilizce konuşarak anlaşabiliyorum . Asıl dilim Fransızca . Çocuklar idmanlardan sonra fotoğraf çekilmek istiyorlar " şeklinde konuştu .
Yeni sezonda Altay ' da kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan Mandanda ' nın özellikle şut çalışmalarında yaptığı kurtarışlar idmanı izleyen çocuklardan büyük alkış alıyor . Tecrübeli teknik adam Ercan Ertemçöz yönetimindeki siyah-beyazlılar bu hafta içinde Brezilya , Gana ve Nijerya ' dan 10 oyuncuyu daha denemeye alacak .