Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul'da Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile Türkiye-Endonezya İş Forumu'na katılacak. Gül, akşam da k

  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , İstanbul ' da Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile Türkiye-Endonezya İş Forumu ' na katılacak . Gül , akşam da konuk Cumhurbaşkanı onuruna Dolmabahçe Sarayı ' nda resmi bir akşam yemeği verecek . ( 12 . 00/20 . 00 )

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , Ulusa Sesleniş konuşmasını yapacak . ( 19 . 30 )

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım , Ankara ' da Bilişim Sözleşmesi İmza Töreni ' ne katılacak . Yıldırım , ABD Ulaştırma Bakanı Ray Lahood ve beraberindeki heyetle görüşecek . ( 11 . 00/15 . 00 )

Türk Tasarım Danışma Konseyi , Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün başkanlığında toplanacak ( 11 . 00 )

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız , Ankara Sanayi Odası Meclis Toplantısı ' na katılacak . Bakanlıkta Gürcistan Enerji Bakanı Alexander Kethaguri ile görüşecek ( 10 . 00/14 . 00 )

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk , basın toplantısı düzenleyecek . ( 13 . 30 )

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir , ' Tapu Kadastro Bilgi Sistemi ( TAKBİS ) Projesi ile ilgili imza törenine katılacak . ( 11 . 30 )

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu , Hakkari ' de geçirdiği kazada şehit olan Teğmen Enes Kahraman ' ın , Afyon Şuhut ' taki cenaze törenine katılacak . ( 13 . 00 )

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu , Ankara ' da Muhsin Yazıcıoğlu ' nun adının verildiği caddenin açılışına katılacak . ( 12 . 00 )

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu ( RTÜK ) tarafından düzenlenen " Kamu Hizmeti Yayıncılığı " konulu konferans Üst Kurul ' un Ankara Bilkent ' teki merkezinde yapılacak . Konferansa TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin konuşmacı olarak katılacak . ( 15 . 00 )

Yeni kurulan İnsani Değerler Derneği , yol haritasını açıklayacak . Derneğin toplantısına Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ' in de katılması bekleniyor . ( 10 . 00 )

Telkoder üyesi kuruluşlar basın toplantısıyla telekomünikasyon sektöründe serbestleşme kampanyasının lansmanını yapacak . ( 10 . 00 )

Pegasus Havayolları ' nın yeni nesil Boeing yatırımı 12 ve 13 ' üncü uçaklarınının teslimi , İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ' nda törenle gerçekleştirilecek . ( 14 . 30 )

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu , Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü ' nde , kadınlara yönelik proje kapsamında hazırlanan ' ' Ben Çalışmak İstiyorum ' ' adlı kitabın tanıtım toplantısına katılacak . ( 16 . 00 )

SunExpress ' in İzmir ' e sağladığı katkıyı ve yatırım planlarını Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say , düzenlenecek basın toplantısıyla değerlendirecek . ( 13 . 00 )

Türkiye-AB Hükümetlerarası Konferansında Gıda Güvenliği , Bitki ve Hayvan Sağlığı faslı müzakerelere açılacak .

ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Phil Gordon , Türkiye ' nin hava sahasını İsrail ' e kapatmasını " talihsizlik " olarak nitelendirdi .

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin , Gazze ' ye uygulanan ablukayla ilgili olarak düzenlenen İKÖPAB Olağanüstü Konferansı ' nda konuşacak .

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan Irak kuzeyinde temaslarda bulunacak .

Irak ' ın kuzeyindeki bölgesel Kürt yönetiminin Başbakanı Berham Salih , bölgeden komşu ülkelerin güvenliğini bozucu hiçbir olayı kabul etmeyeceklerini söyledi .

SPOR

MKE Ankaragücü , Saray Spor Tesisleri ' nde yapılacak törende 3 futbolcu ile sözleşme imzalayacak ( 11 . 00 )

Fenerbahçeli futbolcular , Kadıköy ve Maslak Acıbadem Hastanesi ' nde sağlık kontrolünden geçecek . ( 09 . 00 )

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı , Şükrü Saraçoğlu Stadı ' nda yeni sporcusuyla sözleşme imzalayacak . ( 12 . 30 )

Türkiye ' de Fenerbahçe , Bursaspor ve Trabzonspor başta olmak üzere Turkcell Süper Lig takımları yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor .

Bursaspor ' un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım , Özlüce Tesisleri ' nde basın toplantısı düzenleyecek . ( 09 . 00 )