Manisa nefes aldı

Manisaspor evinde güçlü rakibi Gaziantep'i mağlup etmeyi başardı: 2-0. Ege ekibi son 6 haftada 2. galibiy...


Manisaspor evinde güçlü rakibi Gaziantep'i mağlup etmeyi başardı: 2-0. Ege ekibi son 6 haftada 2. galibiyetini alarak moral bulurken, Gaziantep üst üste 2. maçtan yenilgiyle ayrıldı.
36'da Murat Erdoğan'a sert giren Zurita ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalarak Gaziantep'i 10 kişi bıraktı.
39'da Isaac'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortada Emre Güngör'e çarpan top filelerle buluştu: 1-0.
45'te fark ikiye çıktı. Simpson'un kafa vuruşunda kaleciyi de geçen topu, Kahe ağlarla buluşturdu: 2-0.
84'te Popov'un ceza sahası dışından sert vuruşunda top üst direğe çarparak auta çıktı.
90+1'de Manisaspor kalecisi İlker'in ayağına basan Sosa doğrudan kırmızı kartla atılınca Gaziantepspor maçı 9 kişiyle bitirdi.

Karaman'ın hesabı

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Gaziantepspor karşısında başarılı bir performans ortaya koyarak kazandıklarını söyledi.
Tecrübeli hoca, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra çok etkili bir oyun oynadık. İstekli, her an gol arayan bir takım vardı sahada. 18 puan, iyi bir puan. Sıfır puandan buralara gelmek gerçekten kolay değil. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi alkışı hak etti. Önümüzde iki maç daha var, o iki maçtan da en üst düzeyde puan alarak ikinci devreye avantajlı, elimizde jokerle başlamak istiyoruz. Doğru tespitler yaparak balanslı bir takım kurmak hedefindeyiz" dedi.

MAÇIN KARNESİ
HAKEMLER: Serkan Çınar, İsmail Şencan, Bahtiyar Birinci
MANİSASPOR: İlker (7) - Ferhat (7), Dixon (6), Kalabane (7), Eren (8) - Murat Erdoğan (8), Yiğit İncedemir (7), Mehmet Güven (7) (Dk.89 Bekir), Simpson (6) (Dk.77 Makukula 5) - Kahe (7), Isaac (8) (Dk.83 Yiğit Gökoğlan)
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas (5) - Elyasa (5), Yalçın (4), Emre Güngör (5), Ivan (5) - Sosa (4), Murat (5), Zurita (4), Orhan (4) (Dk.77 Şenol 4) - Popov (5) (Dk.89 Julio Cesar), Olcan (5) (Dk.60 Gökhan 4)
GOLLER: Emre Güngör (Dk.39 k.k.), Kahe (Dk.45)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.36 Zurita (G.Antep), Dk.90+1 Sosa (G.Antep)
SARI KARTLAR: Isaac (Manisaspor), Murat (G.Antep)