Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'den Dünya Engelliler Günü Mesajı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Engelliler Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamasında, "Bu gün, engellilerin sıkıntılarını yoğun olarak dile getirdiği bir gündür" ifadesinde bulundu.

Dengiz'in yazılı açıklaması şu şekilde:
"Her yıl 3 Aralık'ta kutlanan Dünya engelliler günü engellilerimizin sıkıntılarının yoğun olarak dile getirildiği bir gündür. Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Engelli vatandaşlarımızın daha iyi yaşam şartlarında hayatlarını sürdürmelerine katkıda bulunmak asli görevlerimizden olduğu gibi vicdani bir görevdir. Engelli vatandaşlarımızın başkalarının yardımına ihtiyaç duymadan hayatlarını idame etmeleri için hükümetimiz tarafından birçok yasa çıkarılıyor. AK Parti hükümeti olarak engellilerimiz için birçok çalışma gerçekleştirdik ve çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalara Üniversitelerimiz özürlülük alanında ki akademik çalışmalarıyla, Kamu Kurum ve kuruluşlarımız hazırladıkları projelerle ve belediyelerimiz de yapmış oldukları fiziki ve mimari düzenleme çalışmaları ile destek veriyorlar. Engellilerimiz tarafından gelen her türlü talebi de yerine getirmeye çalışan bir yönetime sahibiz.
Yapılan bu çalışmalara sadece belirli bir kesimin değil, tüm toplumun destek vererek yardımcı olması engellilerimizin hayat standardını daha da yükselteceği kanaatindeyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, tüm halkımıza esenlikler diliyorum."