Zonguldak'ta kutlama ziyaretleri

Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilen Emine Çift'e kutlama ziyaretleri sürüyor.

Zonguldak'ta kutlama ziyaretleri
Kutlamalar çerçevesinde AK Parti Alaplı önceki İlçe Başkanı Kemal Ersöz ve önceki Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ocak, Yaşar Bedel, Ertuğrul Yüksel ile birlikte Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilen Emine Çift’i ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyeliğine seçilen Emine Çift, AK Parti Alaplı önceki İlçe Başkanı Kemal Ersöz ve önceki Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ocak, Ertuğrul Yüksel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sorumluğumun önemini çok iyi biliyorum" dedi.
AK Parti Alaplı önceki İlçe Başkanı Kemal Ersöz de konuşmasında, “MKYK üyeliğine seçilen Emine Çift’i bu görevinden dolayı tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içerisinde yöremiz ve ülkemiz için başarılarını diliyoruz. İnanıyoruz ki önümüzdeki dönem ve günleri, partimiz ve partililerimiz açısından daha verimli, başarılı olacağı gibi, tüm ülkemiz ve insanı için hatta dünyamız adına hayırlara vesile olacaktır” dedi.