Denizli Belediyesi'nin çöp ev operasyonu

Denizli Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi'nde Bir Çöp Evi Temizledi.Evden 4 kamyon doludusu çöp çıkarıldı.

Denizli Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi'nde bir çöp evi temizledi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Mehmet K.'nin (75) evi ile bahçesinden, dört kamyon dolusu çöp çıkarıldı.
Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, mahalle halkından gelen ihbar üzerine, tek başına yaşayan Mehmet K.'nin 1060 Sokak'taki evine gitti. Ekipler, bir yerde çalışmayan Mehmet K.'nin evinin için ve bahçesinin çöp dolu olduğunu gördü. İş makineleri ve kamyon isteyerek temizlik çalışmasına başlandı. İşçiler ve makineler yardımıyla yaklaşık 4 saat süren temizlikte evden dört kamyon dolusu atık malzeme çıkarıldı.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da çöp eve giderek çalışmaları inceledi. Vatandaşlardan çöp ev ya da tehlike arz eden, çevreye rahatsızlık veren boş evleri bildirmesini isteyen Gökoğlan, "Haber verilirse, ekiplerimiz hemen olay yerine gidip temizlik yapıyor. Bugün de burada Mehmet amcanın evini temizliyoruz. Çalışma bitince ilaçlama yapacağız. Rahatsızlığı olduğu bildirilen amcanın durumunu hastaneye ilettik. Onlar da sağlık kontrolu için amcayı götürecek." dedi.

Mehmet K.'nin eşinden ayrıldığı, beş çocuğunun da Kale ilçesinde oturduğu öğrenildi.