Başkan her hafta bir okul ziyaret ediyor

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla her hafta en az bir okul ziyaret ediyor.

Başkan her hafta bir okul ziyaret ediyor
Alanya Belediye Başkanı Sipahioğlu, bu hafta Gönül Kemal Reisoğlu İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Okulda çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Sipahioğlu, bir anda kendini çocukların arasında buldu. Çember şeklinde etrafını saran çocuklar okulun bahçesini genişlettiği için Sipahioğlu'na teşekkür etti. Çocuklarla bir süre sohbet eden Sipahioğlu, daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, yerinde görülen sorunların daha çabuk çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Öğrencilerin başarısı için fiziki şartların çok önemli olduğunun altını çizen Sipahioğlu, öğrencilerin başarısı ve Alanya'daki eğitim kalitesinin üst seviyelere çıkması için büyük çaba sarf ettiklerini kaydetti.

Gitmiş olduğu okullardaki öğrencilerin sevgi gösterisinin kendisini çok mutlu ettiğinin altını çizen Sipahioğlu, hedefinin yıl sonuna kadar ilçe merkezindeki bütün okulları ziyaret etmek olduğunu ifade etti. Okulların fiziki ve sosyal altyapılarının oluşturulmasında Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını aktaran Sipahioğlu, çoğu okulda bahçe genişletme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Okullarla ilgili olarak yeni projeler hazırlamanın telaşı içerisinde olduklarını dile getiren Sipahioğlu, "Gerek ben gerekse birim amirlerimiz okullarda sürekli incelemeler yapıyor. Eksiği bulunan okullar tespit edilerek en kısa sürede çalışmalar başlatılıyor. Okul ziyaretlerimiz yıl sonuna kadar devam edecek." dedi.