Emlak Vergisine Düzenleme Geliyor!
TBMM Genel Kurulu, emlak vergisinde tavan sınırı belirleyecek kanun teklifini görüşecek. AK Parti'nin üzerinde titizlikle çalıştığı 11'inci Yargı Paketi'nin de hafta içinde Meclis Başkanlığı'na sunulması bekleniyor

BU HAFTA BEKLENİYOR
AK Parti, 11'inci Yargı Paketine ilişkin son hazırlıklarını tamamladı. Kanun teklifinin bu hafta sunulması bekleniyor.
Düzenlemeyle 18 yaş altındaki çocukları kullanan suç örgütlerine verilecek cezalar ağırlaşacak. Toplumsal huzuru bozan, havaya ateş açma ve trafikte yol kesme gibi suçlarda da caydırıcılık artacak.
MARATON BİTİYOR
Plan ve Bütçe Komisyonu bütçe mesaisinde son haftaya giriyor. Komisyonda bugün Tarım ve Orman Bakanlığı, salı günü Adalet Bakanlığı, çarşamba günü Milli Savunma Bakanlığı, perşembe günü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçe teklifleri görüşülecek. 1 Aralık'ta Cumhurbaşkanlığının bütçe teklifinin görüşülmesiyle, Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki maraton sona erecek.
