Spor A.S.'Den Zafer Bayrami'na Özel Bisikletle Zafer Turu

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tarafindan ‘Haydi Kayseri Zafere Pedalliyoruz’ slogani ile 30 Agustos Zafer Bayrami’na özel bisiklet turu düzenlendi.

Spor A.S.'Den Zafer Bayrami'na Özel Bisikletle Zafer Turu
Spor faaliyetleri ve hizmetleri ile spor alaninda kentin marka kurulusu haline gelen Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. özel gün ve bayramlarda Kayserilileri, özel etkinliklerde bir araya getirmeye devam ediyor. Bu çerçevede, 30 Agustos Zaferi’nin 102’nci yil dönümünde ’Haydi Kayseri Zafere Pedalliyoruz’ slogani ile vatandaslari bisiklet turu etkinliginde bulusturan Spor A.S. Kayserililere 30 Agustos coskusunu sporla yasatti. Etkinlige; Spor A.S. Müdürü Ibrahim Somtas ve vatandaslar katildi.

30 Agustos 2024 Cuma Günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu otoparkindan saat 18.30’da baslayan etkinlige katilan vatandaslar, Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’ne kadar 9 kilometrelik parkurda, ellerinde Türk bayraklari ile Zafer Bayrami coskusunda pedal çevirdi.

Dileyen vatandaslarin kendi bisikletleri ile de katilabildigi Büyüksehir Spor A.S. tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami’na özel olarak düzenlenen etkinlik, bisiklet severlerden begeni topladi.
Kaynak: İHA