Kars Milletvekili Adem Çalkin, Köy Köy Dolasiyor

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, köylere yaptigi ziyaretlerle dikkat çekiyor. Çalkin, Kars’in köylerini tek tek ziyaret ederek, vatandaslarin ihtiyaçlarini yerinde tespit ediyor ve çözüm önerileri sunuyor.

Kars Milletvekili Adem Çalkin, Köy Köy Dolasiyor
Köylerdeki ziyaretlerinde vatandaslarla dogrudan temas kuran Çalkin, tarim ve hayvancilik basta olmak üzere altyapi, saglik ve egitim konularindaki sorunlari dinliyor. Çalkin, köy taziye evlerinde düzenledigi toplantilarda, vatandaslarin sorularini yanitladi ve taleplerini not aldi.

Çalkin, yaptigi açiklamada, "Köylerimizin gelisimi ve halkimizin yasam standartlarinin yükselmesi için buradayiz. Her köyün kendine has ihtiyaçlari var ve bunlari yerinde görmek, sorunlari dogrudan tespit etmek bizler için büyük önem tasiyor" dedi.

Milletvekili Adem Çalkin, köylerde karsilastigi sorunlari çözmek için çesitli adimlar atacaklarini ve ilgili kurumlarla isbirligi yapacaklarini belirtti.

Çalkin, "Vatandaslarimizin önerileri ve talepleri dogrultusunda çözümler üretmek ve köylerimizin kalkinmasina katki saglamak amaciyla çalisiyoruz. Bu ziyaretler, bizlere yol gösterecek ve bölgesel ihtiyaçlari daha iyi anlamamizi saglayacak" diye konustu.

Çalkin, Akyaka’ya bagli Cebeci, Sahnalar ve Durakli köylerini ziyaret etti.

Kars Milletvekili Adem Çalkin’in köy köy dolasarak gerçeklestirdigi ziyaretler, sorunlara çözüm bulma ve kirsal kalkinmayi destekleme yönündeki kararliligini ortaya koyuyor. Çalkin, köylerdeki ziyaretlerine devam edecek ve vatandaslarin yasam kalitesini artirmak için çalismalarini sürdürecek.
Kaynak: İHA