Baskan Büyükkiliç'tan Ilçelerle Degerlendirme Toplantisi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Özvatan ve Sarioglan Belediye Baskanlari ile bir araya gelerek, degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Baskan Büyükkiliç'tan Ilçelerle Degerlendirme Toplantisi
Kirsal ilçelerde yapilan ve yapilacak olan yatirimlar ile çalismalarin masaya yatirildigi Baskan Büyükkiliç’in baskanligindaki toplantiya, Özvatan Belediye Baskani Halit Demir ve Sarioglan Belediye Baskani Bekir Ayyildirim’in yani sira Kayseri Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardimcilari Ali Hasdal ve Mustafa Türkmen, Büyüksehir Belediyesi Tarimsal Hizmetler Daire Baskani Duran Safranti, Kirsal Hizmetler Daire Baskani Nurettin Kocabay ile müdürler katildi.

“Dayanisma içerisinde yapilmis hizmetleri ve yapilacak hizmetleri degerlendirme imkâni bulduk”

Toplantida konusan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, dayanisma içerisinde yapilmis hizmetleri ve yapilacak hizmetleri degerlendirme imkâni bulduklarini ifade ederek sunlari aktardi:

“Bugün, belediye baskanlarimiz ile genel sekreterimiz, genel müdürlerimiz, ilgili daire baskanlarimizla dayanisma içerisinde yapilmis hizmetleri ve yapilacak hizmetleri degerlendirme ortami, imkâni bulduk. Ben tüm çalisma arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Bizimle uyum içerisinde çalismalara destek veren ve beldesine, ilçesine hizmet etmek isteyen degerli baskanimiza ayrica tesekkür ediyorum. Insallah bundan sonraki süreçte de dayanisma içerisinde çalismalarimizi sürdürecegimizi ifade ediyor, kendisine hos geldiniz diyor, basarilar diliyorum.”

“Cumhur Ittifaki’nin en uyumlu çalisan belediyelerinden bir tanesi olarak Büyüksehir’imizin yanindayiz”

Toplantida konusan Özvatan Belediye Baskani Halit Demir ise Cumhur Ittifaki’nin en uyumlu çalisan belediyelerinden bir tanesi olarak Büyüksehir Belediyesi’nin yaninda olduklarini dile getirerek konusmasinda sunlara yer verdi:

“Sahsinizda Büyüksehir’imize ve daire baskanlarina, bütün birim amirlerine tesekkür ediyoruz. Elbette kirsal bölgelerde hizmete ihtiyaç var. Bugüne kadar çok seyler yapildi, bundan sonra da bu gayret içerisinde oldugunuzu ifade ediyorsunuz. Biz de o inancinizi üzerimizde tasiyoruz. Elbette kirsal bölgelerdeki ihtiyaçlarin yerine getirilmesi ile ilgili bütün kurumlardan gelen hizmetlere Özvatan ve sahsim adina bir kez daha tesekkür etmek istiyorum. Su andan sonra da ülkemizin, belediyelerimizin içinde bulundugu durumlari göz önüne alarak hükümetimizin aldigi tasarruf tedbirlerine ragmen yine Büyüksehir olarak, ilçeler olarak bir seyler yapma gayreti içerisinde olmaniz da bizi ayrica memnun etmekte. Inaniyoruz, bu inancimizdan da hiçbir zaman taviz vermedik, Cumhur Ittifaki’nin en uyumlu çalisan belediyelerinden bir tanesi olarak da Büyüksehir’imizin yanindayiz, hükümetimizin, ülkemizin yanindayiz. Biz herkesi ve ülkemizi seviyoruz. Tekrar tekrar ifade ederek söylemek istiyorum. Bünyenizdeki bütün kurumlari ayri ayri yaptiklari bugüne kadarki ve bundan sonraki yapacaklarindan dolayi tesekkür etmek istiyorum.”

Büyükkiliç ayrica Sarioglan Belediye Baskani Bekir Ayyildirim ile de bir degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Sarioglan Belediye Baskani Bekir Ayyildirim ile yaptigi toplantida konusan Baskan Büyükkiliç, hizmet için Sarioglan ilçesini mahalleleri ile birlikte degerlendirdiklerini ifade ederek, “Sarioglan’imizin kiymetli belediye baskanina, Milliyetçi Hareket Parti’mizin ve AK Parti’mizin degerli ilçe baskanlarina hos geldiniz diyoruz. Degerli baskanimizin ikinci dönemi, dolayisiyla tecrübeli, Sarioglan’imiza hakim. Gerek yapilacak hizmetlerle ilgili, yapilmis olanlarla ilgili hepsine vakif. Onun avantajini da kullanarak degerli Genel Sekreterimiz, genel müdürümüz, ilgili birimlerimizin yetkililerinin bulundugu ortamda Sarioglan’imizi mahalleleriyle birlikte gözden geçirdik. Yapilmasi gereken çalismalari degerlendirdik” diye konustu.

“Kaynaklarimizi en verimli, ivedi sekilde kullanarak yapilacak hizmetlere öncelik verecegiz”

Kaynaklari en verimli sekilde kullanacaklarinin altini çizen Büyükkiliç, “Insallah kaynaklarimizi en verimli, ivedi sekilde yapilacak hizmetlere öncelik vermek suretiyle hayata geçirecek bir yaklasim sergiliyoruz. Bizlerle uyum içerisinde çalisan bu güzel ekibe tekrar hos geldiniz diyor, uyum kültürünün en güzel örnegini sergiledikleri için tesekkür ediyorum. Bundan sonraki yapilacak çalismalarin da bizleri seven, seçen hemsehrilerimize hayirli, ugurlu olmasini temenni ediyorum” dedi.

“Sizin gibi degerli bir tecrübe ile çalismak tabi ki bize onur ve gurur veriyor”

Baskan Büyükkiliç’a ilgi ve alakasindan dolayi tesekkür eden Sarioglan Belediye Baskani Bekir Ayyildirim ise Büyükkiliç gibi degerli bir tecrübe ile çalismanin kendilerine onur ve gurur verdigini ifade ederek, “Sizlere ve ekibinize çok tesekkür ederim. Bugün Sarioglan’i konustuk. Sag olun siz Büyüksehir Belediye Baskani olarak basimizda, ekibiniz burada olarak çözülmeyecek bir sorunun olmadigini iletiyorsunuz. Çözülecegine de eminiz, çözüyoruz da zaten. Hep beraber uyum kültürü içerisinde Cumhur Ittifaki’nin yansimalariyla, güzel bir anlayisla hizmetlerimize devam edecegiz. Sizin gibi degerli bir tecrübe ile çalismak tabi ki bize onur ve gurur veriyor. Hedef gösteriyor, tecrübe kazaniyoruz” seklinde konustu.

“Dünü hatirladigimizda Sarioglan daha iyi yerlere gidiyor, daha güzel hizmetler aliyoruz”

Baskan Ayyildirim konusmasinda ayrica, daha güzel hizmetler aldiklarini dile getirerek, “Dünü hatirladigimizda Sarioglan daha iyi yerlere gidiyor, daha güzel hizmetler aliyoruz. Çok büyük bir sikintimiz yok. Sikintimiz oldugunda da siz varsiniz zaten, Büyüksehir Belediye Baskanimiz olarak. Ilgi ve alakaniz için tesekkür ediyorum. Çok sag olun, hizmet için buradayiz ve basaracagiz Baskanim. Tesekkür ediyorum ekibinize ve size” ifadelerini kullandi.

Toplantida, Özvatan ve Sarioglan ilçelerinde yapilacak çalismalar detaylica masaya yatirildi.
Kaynak: İHA