Baskan Zeyrek'ten Itfaiye Personeline Ikramiye Sözü

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa genelinde meydana gelen orman yanginlarinda yogun gayret sarf eden itfaiye personeline basari belgesi takdim etti. Itfaiyecilere emeklerinden dolayi tesekkür eden Baskan Zeyrek, ikramiye müjdesi de verdi.

Baskan Zeyrek'ten Itfaiye Personeline Ikramiye Sözü
Manisa il genelinde meydana gelen orman yanginlarinda özveriyle çalisan Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi personeline basari belgesi takdim edildi. Belge törenine Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, Genel Sekreter Yardimcilari Ali Kiliç, Oguz Murat Pinar, Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskani Gürhan Inal, sube müdürleri ve itfaiye personeli katildi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi’nda düzenlenen törende, itfaiyecilere basari belgeleri Baskan Zeyrek tarafindan takdim edildi.

Ikramiye müjdesi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, itfaiye personeline çalismalari nedeniyle tesekkür etti. Baskan Zeyrek, “Sizler günlerce uykusuz kalip, gerekirse hayatinizi hiçe sayip yanginin içine daldiniz. Keske hiç böyle seylere gerek kalmasa. Maalesef gerek iklim degisikliklerinden bazen de vatandaslarimizin duyarsizliklarindan dolayi cigerlerimiz yaniyor. Geçtigimiz 2 ay önce Büyüksehir Belediye Meclisinden ufak da olsa ikramiye vermistik. Bu ay tekrar meclisimizde bunu gündeme getirecegim. Sizlere tekrardan ikramiye vermek istiyorum. Çünkü siz orada mesai gözetmediniz, herhangi bir talepte bulunmadiniz. Sadece orada yanan ormanlarimiza müdahale etmek adina gecelerce çalistiniz. Bazilariniz izinliydi, kendi özel araciyla orman yanginina geldi. Bu fedakarliktan dolayi bu belgeyi ve verecegimiz ikramiyeyi sonuna kadar hak ediyorsunuz. Ananizin ak sütü gibi sizlere helal olsun. Bu birlikteligimiz devam edecek ve insallah hep iyi günlerde bir araya gelecegiz. Emeklerinizden dolayi sizlere tesekkür ediyorum. Iyi ki varsiniz” dedi.

Kaynak: İHA