MUSOB Itfaiye Teskilati Göreve Basladi

Manisa’nin gözde yatirim bölgesi halindeki Muradiye Organize Sanayi Bölgesi (MUSOB) bünyesinde kurulan itfaiye teskilati yasanabilecek yanginlara karsi göreve hazir.

MUSOB Itfaiye Teskilati Göreve Basladi
Yerli ve yabanci bir çok yatirimcinin gözdesi haline gelen MUSOB tarafindan yasanabilecek yanginlara karsi en hizli müdahalenin gerçeklesmesi amaciyla kurulan MUSOB Itfaiye Teskilati görevine basladi.

MUSOB Yönetim Kurulu Baskani Osman Kivircik, Baskan Vekili Fatih Çetkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Yurteri, Ilkay Deha Kurutaç, Denetim Kurulu Üyesi Hasan Eryilmaz, Bölge Sanayicilerinden Nihat Turan ve Bölge Müdürü Ilker Özdemir, yeni kurulan itfaiye birimini ziyaret etti.

Agustos ayi itibariyle 7/24 esasiyla bir adet ilk müdahale araci, bir adet çok fonksiyonlu 6 tonluk itfaiye arazözü ve 15 personel ile hizmet vermeye baslayan itfaiye teskilati, Muradiye OSB ve yakin çevredeki yanginlarin söndürülmesinde etkin rol oynayacak.

Sayisi gittikçe artan MUSOB firmalarina eszamanli olarak, 2026 yilinda filoya bir adet de merdivenli aracin ve ilave personellerin dahil olacagi müjdesini veren Yönetim Kurulu Baskani Osman Kivircik, Muradiye OSB’nin bir eksiginin daha çözüme kavustugunu müjdeledi.
Kaynak: İHA