Milletvekili Çalkin, Susuz'da Incelemelerde Bulundu

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, Susuz’da devam eden kilitli park tas yolu yapim çalismalarini yerinde inceledi. Inceleme sirasinda yetkililer ve vatandaslarla bir araya gelen Çalkin, yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Milletvekili Çalkin, Susuz'da Incelemelerde Bulundu
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, bir takim ziyaretlerde bulunmak üzere Susuz’a bagli Çamçavus köyüne geldi.

Çamçavus köyünde bir süre köylüler sohbet eden Çalkin, daha sonra köyde yapimi devam eden köy içi kilitli parke tas yol yapim çalismalarini yerinde gördü. Çalkin, çalismalar hakkinda Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan’dan bilgi alarak, çalismalarin biran evvel bitirilmesini istedi.

Çalkin, “Yapilan yollarla köylerimizin modernlesmesine ve vatandaslarimizin yasam standartlarinin yükseltilmesine önemli bir katki sagliyoruz. Kilitli park tas yolu, hem estetik hem de islevsel açidan köyümüze büyük avantajlar sunacak” dedi.

Çalkin, “Çamçavus Koyu’muzda yapilan kilit parke yol yapim çalismasini yerinde inceleyerek, köylülerimizin talepleri konusunda istisarede bulunduk. Memleketimize hizmet etmek bizim önceligimizdir. Laf degil hizmet üretiyoruz. Gazi Kars’imizda insanimiz için bir çivi dahi çakandan Cenab-i Allah razi olsun” diye konustu.

Çamçavus köy içi yol yapiminin tamamlanmasinin ardindan köyde hem iç, hem de dis ulasiminda önemli bir rahatlama saglanacak. Köylerde yapilan yol çalismalari vatandaslar arasinda memnuniyetle karsilaniyor.

Milletvekili Adem Çalkin’in Susuz ilçesi Çamçavus köyü ziyaretine Özel Idare Genel Sekreteri fatih Tekcan, Genel Sekreter Yardimcisi Osman Cengiz, AK Parti Il Baskani Muammer Sancar, Merkez Ilçe Baskani Mehmet Nuri Kisli’de eslik etti.
Kaynak: İHA