Salihli'de 24 Saat Kesintisiz Üretim

Manisa Büyüksehir Belediyesi’nin Salihli’deki beton parke, bordür ve boru üretim fabrikasi, 24 saat kesintisiz bir üretim yaparak sehre katki sagliyor. Üç vardiya sistemiyle günde ortalama 6 bin metrekare kilit parke tasi üreten fabrika, çesitli boyut ve renklerde küp ve kare taslar, bordürler ve yagmur oluklarinin da üretimi gerçeklestiriyor.

Salihli'de 24 Saat Kesintisiz Üretim
Manisa Büyüksehir Belediyesi, Salihli’deki beton parke, bordür ve boru üretim fabrikasinda 24 saat kesintisiz üretim gerçeklestiriyor. Üç vardiya sistemiyle çalisan fabrikada, günlük ortalama 6 bin metrekare kilit parke tasi üretiliyor. Çesitli boyut ve renklerde, küp ve kare taslarin yani sira bordür ve yagmur oluklarini da içeren üretim kapsamindaki ürünler belediyenin hem kendi projelerinde kullaniliyor hem de yapilan protokoller ile ilçe belediyelerine sevki saglaniyor. MASKI Genel Müdürlügü’nün yatirim ve ihtiyaçlarina yönelik üretimin de yapildigi fabrikada çesitli ebatlarda beton borular, yükseltme elemanlari, konik ve taban bilezikleri gibi üretimlerin de yapiliyor.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Kaynak Gelistirme ve Istirakler Daire Baskani Ersoy Vitas, “MASKI Genel Müdürlügü tarafindan yürütülen projelerde alt yapi ve üst yapi malzemelerinin yani sira Fen Isleri Dairesi Baskanligi’nin üst yapi malzemelerinin tedariki de Salihli Kilit Parke Tas Fabrikasi’ndan karsilanmaktadir. Bu noktada çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA