Gelecegin Kasifleri Talas'ta Yetisiyor

Kayseri’nin Talas Belediyesi’ne ait Türkiye’nin sabit arenali tek Espor ve Inovasyon Merkezi’nde yeni dönem kurslar sürüyor. Merkezde egitim gören ögrencileri ziyaret eden Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, robotik kodlama, arduino ile modelleme ve baski alanlarinda gelecegin yeteneklerini yetistirdiklerini söyledi.

Gelecegin Kasifleri Talas'ta Yetisiyor
Baskan Yalçin, Atatürk Bulvari tramvay son duraklari karsisindaki Talas Belediyesi Espor ve Inovasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Burada egitim gören ilkokul ve ortaokul ögrencileriyle bir araya gelen Baskan Yalçin, robotik kodlama, arduino, modelleme ve baski alanlarinda verilen kurslarla ilgili yetkililerden bilgiler aldi.

Çocuklarla yakindan ilgilenen Baskan Yalçin, her birinden ögrendikleri çalismalari anlatmalarini istedi. Baskan Yalçin, küçük yaslarda yazilim ve kodlama ile egitim alan çocuklari gelecege hazirladiklarini belirterek, “Türkiye’nin tek sabit arenali Espor Merkezi olan Talas Belediyesi Espor Arena ve Inovasyon Merkezi’mizde devam eden kurslarimizda ögrencilerimizle sohbet edip basarilar diledik. Ayrica merkezimizde sürdürülen çalismalarla ilgili brifing aldik. Tüm çalisma arkadaslarima kolayliklar diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA