Araban Mehmet Gökçak Mahallesi Sakinlerinin Dogalgaz Sevinci

Gaziantep’in Araban ilçesinde GAZDAS Gaziantep Bölge Müdürlügü tarafindan baslatilan dogalgaz hatti çalismalari Mehmet Gökçek Mahallesinde devam ediyor.

Araban Mehmet Gökçak Mahallesi Sakinlerinin Dogalgaz Sevinci
GAZDAS Dogalgaz A.S. Gaziantep Bölge Müdürlügü tarafindan Araban ilçesinde baslatilan dogalgaz hatti çalismalari Mehmet Gökçek Mahallesinde devam ettigini belirtti.

Mahalle Muhtari Haci Ilik, “Araban ilçesi Mehmet Gökçek mahallesi muhtari olarak mahalleme dogalgaz altyapisi yapilmasi için yaklasik iki yil boyunca çalisma yaptim. Yogun çalismalarim sonucunda AK Parti Gaziantep Milletvekillerimiz, Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskanimiz Fatma Sahin basta olmak üzere ilçemizdeki yerel siyasilerin de destekleriyle, Mehmet Gökçek Mahallemizde GAZDAS Dogalgaz A.S. Gaziantep Bölge Müdürlügü ekiplerince baslatilan altyapi çalismalarinda mahallemizin 3 kilometre olan tüm cadde ve sokaklarinda dogalgaz hatti çalismalari araliksiz sürdürdük. Altyapi çalismalarinin tamamlanmasi ile yillardir dogalgaz özlemi çeken mahalle sakinlerimizi 15 güne kadar dogalgaza kavusturacagiz. Emegi geçen herkese sahsim ve mahalle sakinleri adina tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA