MASKI Dirençli Altyapilar Olusturmak Için Çalisiyor

MASKI Genel Müdürü Talat Postaci, Alasehir’in altyapi sorunlarini yerinde tespit etmek için ilçeyi ziyaret etti. Genel Müdür Postaci, Alasehir ilçesi için de kalici çözüm ve dirençli altyapilar olusturmak için projeler hazirlayacaklarini belirtti.

MASKI Dirençli Altyapilar Olusturmak Için Çalisiyor
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, 17 ilçede sorunsuz bir altyapi insa etmek için sahadaki incelemelerine devam ediyor. Bu kapsamda, MASKI Genel Müdürü Talat Postaci ve beraberindeki heyet Alasehir ilçesini ziyaret etti. Ilk olarak Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu ile görüsen Genel Müdür Postaci, belediyede yapilan bilgilendirme ve kisa bir sunumun ardindan sahada incelemelerde bulundu. Saha incelemesinde Genel Müdür Postaci’ya, Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, MASKI Genel Müdür Yardimcilari Doç. Dr. Özgür Avsar, Özel Kalem Müdürlügünden Cem Kuzucu, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskani Çilga Kiliç, Abone Isleri Daire Baskani Gülay Kuscu, Içme Suyu Daire Baskani Recep Günay, Atiksu Aritma Dairesi Baskani Onur Artan, sube müdürleri ve teknik personel eslik etti.

“Modern altyapilar ile Manisa’yi gelecege tasiyacagiz”

MASKI Genel Müdürü Talat Postaci, saha ziyaretleri ile sorunlari yerinde tespit etmenin ne denli önemli olduguna vurgu yaparak, “Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ferdi Zeyrek’in talimatlari dogrultusunda 17 ilçemizde tarama yapiyoruz. Sorunlu oldugu belirtilen alanlari yerinde inceliyoruz. Elde ettigimiz veriler isiginda sorunlarin çözümü için projeler hazirlayacagiz. Alasehir ilçemizde en çok karsimiza çikan yagmur suyu hatti sorunu oldu. Taskin yasanan noktalari belirledik. Dirençli altyapilar olusturmak en büyük hedeflerimizden biri. Bu hedefimizi gerçeklestirerek Manisa’yi modern altyapilar ile gelecege tasiyacagiz” dedi.



Vatandaslarin talepleri dinleniyor

Saha incelemeleri sirasinda vatandaslarin istek ve taleplerini de dinleyen MASKI Genel Müdürü Talat Postaci, devam eden ve planlanan çalismalar ile ilgili bilgiler verdi. Genel Müdür Postaci, “Mahallelerimizi ziyaret edip hem sorunlari yerinde inceleme firsati buluyoruz hem de vatandaslarimizin taleplerine karsilikli çözüm odakli planlar olusturuyoruz. Ilçe belediyemiz is birligi ile yaptigimiz incelemeler sonucunda vatandaslarimizin da taleplerini göz önünde bulundurarak gerekli çalismalarimizi yapip sorunlarin çözümü noktasinda önemli adimlar atacagiz” dedi.

Kaynak: İHA