Bu Spor Ferahlatiyor
Kayseri’de havalarin isinmasiyla birlikte buz patenine ilgi artti. Sicaktan korunmak isteyen vatandaslar ailecek buz patenine kostu.

“Buz pateni sayesinde pismiyoruz”
Buz patenine gelerek sicaktan korunduklarini söyleyen 11 yasindaki Ada Sabuncu da, “Yaz sicaklarindan buraya gelerek kurtulabiliyorum. Burada arkadas edinip, vakit geçiriyorum. Ögretmenlerimle kayarak egleniyorum. Burasi biraz serin oldugu için anne ve babam da sicaktan pismiyor hem de ben burada çok egleniyorum. Disarisi çok sicak ama ben buraya gelince ferahliyorum. Hatta yaz aylarinda buraya gelirken, ceket giyiyorum” diye konustu.
“Vatandaslar hem tesisimizi ziyaret ediyorlar hem de yaz sicagindan korunarak serinliyorlar”
Vatandaslarin tesisleri ziyaret ederek, yaz sicagindan korunarak, serinlediklerini ifade eden Kayseri Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. Buz Pateni Tesis Amiri Hakan Dumrul da, “Insanlarimiz buraya gelerek serinliyorlar ve çocuklarini izliyorlar. Bölgedeki hemen hemen tüm vatandaslarimizin çocuklarina ve yediden yetmise bütün vatandaslarimiza hizmet veriyoruz. Bu konuda Büyüksehir Belediyemizin imkanlari çok uygun. Bölge sehirlerden gelen vatandaslarimiz çok fazla. Özellikle yaz döneminde alanimiza serinlemek için gelen vatandaslarimizi misafir ediyoruz. 4 yasindan, 75 yasina kadar kayak yapmak için tesislerimize gelen vatandaslarimiz var. Bu konuda hem tesisimizi ziyaret ediyorlar hem de yaz sicagindan korunarak serinliyorlar. Ortamimiz gayet serin ve rahatlatici. Üstelik de spor imkani sunuyor” seklinde konustu.
