Gaziantep'te Ceza Ve Megastar Tarkan Rüzgari Esti

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’in dördüncü konseri Gaziantep’te gerçeklesti. Etkinlige yogun ilgi gösteren müzikseverler, Tarkan ve Ceza’nin performanslariyla eglendi.

Gaziantep'te Ceza Ve Megastar Tarkan Rüzgari Esti
7 yil aradan sonra kaydettigi yeni albümü “Kuantum 51”i geçtigimiz günlerde sevenleriyle bulusturan Tarkan, Gaziantep konserlerinde sevenlerine seslendi. Konserlerin açilisini albümde yer alan ve söz-müzigi kendisine ait olan “YO” parçasiyla yapan, ‘’Darmaduman’ ve ‘’Mütesekkir’ gibi çok begenilen yeni sarkilarini da seslendiren Tarkan’a alani dolduran on binler eslik etti.

"Beni de havaniz gibi sicak karsiladiginiz için çok tesekkür ederim"

Sahneye “Beni de havaniz gibi sicak karsiladiginiz için çok tesekkür ederim. Gaziantep’i çok özlemisim. Ne güzel kavustuk” diyerek çikan Tarkan’a sahnede Can Sengün (Elektro Gitar), Alp Ersönmez (Bass Gitar), Volkan Öktem (Davul), Serhat Ersöz & Matthew Erdem (Klavye), Ayhan Günyil, Ates Berker Öngören (Akustik Gitar), Faruk Emre Kürklüoglu, Ozan Öztürk (vokal) gibi birbirinden degerli müzisyenlerden olusan orkestrasi eslik etti.

"Bu aksam hep beraber desarj olduk"

Hayranlarinin yogun istegi sonucu üçüncü kez sahneye çikan Tarkan “Bu aksam hep beraber desarj olduk. Su sahnede parildayan birbirinden degerli müzisyen dostlarim ve sizler olmasaydiniz olmazdi. Sizi çok seviyorum” dedi.

Ceza ise Gaziantep’teki kalabaliga, “Bugün burada dünyanin en güzel deniz manzarasina bakiyoruz. Festival heyecanimiz devam ediyor, kavustugumuz için çok mutluyuz” diyerek seslendi. Gaziantep seyircisinin coskusu karsisinda “Dünyanin en iyi orkestrasiyla dünyanin en güzel seyircilerinin karsisinda olmak büyük mutluluk. Antep’e sicak derler ama buranin sicakligi sizin sayenizde” diyen Ceza, Sus Pus ve Yerli Plaka’nin yani sira heyecanla beklenen ve çikisinin ilk haftasinda 1 milyon dinlenmeyi geride birakan Yatay Zeka adli yeni albümünden Maytap ve Sonu Yok adli sarkilarini da seslendirdi.

“Biz gençler böyle etkinlikleri çok seviyoruz”

Sanatsever gençler, bu tarz etkinliklerin Gaziantep’te artmasini istedi. Gençlerden Rukiye Altuntas, "Buraya eglenmeye geldik. Çok güzel geçecek diye düsünüyorum. Ceza’nin dinleyicisi olarak geldim ama Tarkan’i da seviyoruz. Sahne performanslarini merakla bekliyoruz” dedi.

Berat Can Ermayasi da, “Biz de katilmaya geldik. Her yil bekliyoruz. Birbirinden güzel etkinlikler yapiyorlar. Gayet eglenceli ve güzel bir ortam. Ben festivale Tarkan için geldim. Ceza’yi da çok seviyorum ama Tarkan benim için ayri bir boyutta ve ülkemizin de stari” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA