ANKA'dan Depremzedelere Saglik Destegi

Gaziantep ANKA Hastanesi, Kahramanmaras’ta depremzedelerin moralini yüksek tutmak ve ihtiyaçlarini karsilamak için düzenlenen etkinligin saglik sponsoru oldu.

ANKA'dan Depremzedelere Saglik Destegi
Kahramanmaras’in “Pazarcik ilçesinde Deprem Yaralarini Sarmak için El Ele Pazarcik Halk Etkinliklerinde Bulusuyoruz” sloganiyla etkinlik düzenlendi.

Depremzedelerin moral ve motivasyonlarini artirmayi hedefleyen etkinligin saglik sponsorlugunu Gaziantep Özel Anka Hastanesi üstlendi.

Etkinlikte, Anka Hastanesi’nin açtigi stanti ziyaret edenlerin kan sekeri ve tansiyon ölçümü ücretsiz olarak yapildi. Festivalde rahatsizlanan konuklara aninda müdahale edilerek, saglik durumu iyi olmayanlarin Anka Hastanesi’ne ücretsiz nakli saglandi.

Pazarcik Belediye Baskani Haydar Ikizer, Bursa Milletvekili Orhan Saribal, Kahramanmaras Milletvekili Ali Öztunç, Anka Hastanesi’nin açtigi standi ziyaret ederek, vatandaslara bu hizmeti sagladiklari için yetkililere tesekkür etti.

Anka Hastanesi Genel Müdürü Dr. Av. Cengiz Bayram, “Saglik her seyden önemli. Bu festival de bu açidan büyük önem arz ediyor. Bu etkinligin depremzedeler için olmasi da çok daha anlamli. Bir saglik kurulusu olarak bu projede yer almaktan dolayi çok mutluyuz” dedi.

Pazarcik Belediye Baskani Haydar Ikizer de, “Pazarcik ilçemizde yasanan depremin ardindan vatandaslarimizin moralini yüksek tutmak ve ihtiyaçlarini karsilamak için bir araya gelme karari aldik. Bu etkinligimizde bize destek olan Anka Hastanesi’ne tesekkür ederiz” diye konustu.

Etkinlikte sahne alan sanatçilar Cemile Sönmez, Latif Dogan ve Grup Seyran, Pazarciklilara unutulmaz bir gece yasatti.
Kaynak: İHA