Baskan Adigüzel'den IHA' Ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Il Baskani Tolga Adigüzel, Ihlas Haber Ajansi Kars Il Temsilciligini ziyaret etti.

Baskan Adigüzel'den IHA' Ya Ziyaret
IHA’nin çalismalarini yakindan tekip ettigini ifade eden MHP Kars Il Baskani Tolga Adigüzel, “IHA Türkiye’nin en önemli haber ajanslarindan birisi, Sahsim olarak IHA’nin çok destegini gördüm. Bu zamana kadar hep dostane iliskiler içerisinde olduk. Bu sürecin bundan sonra da ayni sekilde devam edecegine inaniyorum. Gündem yogun ama biz Kars’i konustuk. Kars’ta olup bitenleri konustuk. Amacimiz hep birlikte Gazi Kars’imiza hizmet etmek” dedi.

Baskan Adigüzel’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren IHA Kars Temsilcisi Isik Çapanoglu, “Öncelikle nazik ziyaretiniz için tesekkür ediyorum. Bizlerle sizlerle birlikte Kars’a hizmet ediyoruz. Kars’i güzel haberlerle Türkiye gündemine tasiyoruz. Birçok medeniyete ev sahipligi yapan Kars’ta yaklasik 14 yildir görev yapiyorum. IHA günümüzde Türkiye’nin en önemli haber ajanslarindan birisi 81 ilde ve ilçelerde temsilcilikleri bulunuyor. Amacimiz kamuoyunu hizli bir sekilde haberdar etmek. Bunun için çalismalarimizi sürdürüyoruz” diye konustu.

MHP Kars Il Baskani Tolga Adigüzel, daha sonra IHA Kars Temsilciligi’nden ayrildi.
Kaynak: İHA