Arnavutköy'de Dehset Anlari Açiklamasi Sokak Ortasinda Esini Böyle Öldürdü

Istanbul’un Arnavutköy ilçesinde sokak ortasindaki kadin cinayeti ile ilgili detaylar ve olayi ani görüntüleri ortaya çikti. 35 yasindaki Serpil Gül 2 yildir bosanma sürecinde oldugu Harun Gül’ün önceki gün sünnet olan çocuklari nedeniyle bulustuklari ve aralarinda ‘çocuklara sen bak’ tartismasindan dolayi Harin Gül’ün esini sokak ortasinda kafasindan 3 el silahla vurup, polis gelene kadar basinda bekledigi ögrenildi. Yasanan dehset anlari ise cep telefonu kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Arnavutköy'de Dehset Anlari Açiklamasi Sokak Ortasinda Esini Böyle Öldürdü
Olay, Arnavutköy Tasoluk Mahallesi’nde 13.45 siralarinda yasandi. Edinilen bilgilere göre, 2 yildir bosanma asamasinda olan Serpil Gül (35) ile Harun Gül (40) dün 2 çocugundan birisinin sünnet töreni için bir araya geldiler. Ikili arasinda bu sabah ise ‘çocuklara sen bak’ meselesi yüzünden tartisma çikti. Çikan tartisma sonrasi Harun Gül, yanindaki silahla birlikte esi Serpil Gül’ü sokakta kovaladi. Gül, sokak ortasinda yere düsünce Harun Gül tarafindan basindan 3 el silahla vurularak öldürüldü.

Öldürdükten sonra basinda bekledi

Olay yerine ihbar üzerine çok sayida polis ekibi ve ambulans geldi. Iddiaya göre ambulansin sokaga girmesine izin vermeyen Harun Gül, öldürdügü esinin basinda bekledi. Olay yerine polis ekiplerinin araç megafonu ile çagri yaptigi Harun Gül polise silahiyla birlikte teslim oldu.

Dehset anlari cep telefonu kamerasinda

Yasanan dehset dolu anlar ise vatandaslar tarafindan cep telefonu kamerasiyla kaydedildi. Görüntülerde Harun Gül’ün Serpil Gül’ü silahla kovalamasi, vatandaslarin ‘dur yapma’ uyarilarina ragmen yere düsen kadina silahla art arda ates etmesi yer aldi. Görüntülerin devaminda ise Harun Gül’ün yere yatirildiktan sonra polisin teslim almasi ve vatandaslarin dövdügü anlar da görüldü.

Kaynak: İHA