Bitlis'te Sosyal Medyali Fuhus Operasyonu

Bitlis Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü tarafindan Tatvan’da sosyal medya üzerinden müsteri bularak fuhus yapan 3 kisi tutuklandi.

Bitlis'te Sosyal Medyali Fuhus Operasyonu
Bitlis Valiliginden yapilan açiklamada, Tatvan’da düzenlenen operasyonda 5 kisinin yakalandigi 3 kisinin ise tutuklandigi bildirildi.

Açiklamada, "Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapilan fuhus operasyonunda, aralarinda çete lideri yabanci uyruklu M. D.’nin de bulundugu yakalanan 5 sahis, yabanci uyruklu sahislara sosyal medya üzerinden müsteri bularak fuhus yaptirdiklari, suç örgütünün yakalanmamak ve dikkat çekmemek için Tatvan’da bulunan sahislari kullanarak ev kiraladiklarini tespit eden polis ekipleri, suç sebekesine yönelik yaptiklari operasyonla 5 süpheliyi yakaladi. Yakalanan süpheli sahislardan 3’ü tutuklanarak ceza evine gönderildi. Ayrica operasyonda 1 magdur kadin kurtarildi, yapilan ev aramasinda çok sayida suç islemek amaciyla kullanilan cep telefonu ve 1 adet ruhsatsiz tabanca, yüklü miktarda döviz ve altin ele geçirilmistir. Suç ve suçlulara karsi yürüttügümüz kararli mücadelemiz devam edecektir” denildi.
Kaynak: İHA