Baskan Geçit Açiklamasi 'Yanginda Magdur Olan Esnaflarimizin Yanindayiz'

Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, Malatya Sanayi Sitesinde çikan yanginin ardindan bölgeye giderek yangin söndürme çalismalarini yerinde inceledi. Geçit, “Çikan yanginda magdur olan esnaflarimizin yanindayiz” diye konustu.

Baskan Geçit Açiklamasi 'Yanginda Magdur Olan Esnaflarimizin Yanindayiz'
Kiltepe mahallesindeki Sanayi Sitesinde 8 Temmuz Pazartesi aksami çikan yangin sonrasinda olay yerine giden Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, yangina müdahale eden Malatya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi ekiplerinden bilgiler alirken, esnaflara ‘geçmis olsun’ dileklerini paylasti. Baskan Geçit, magdur olan esnaflara her türlü destegin verilecegini söyledi.



Esnaflarin her zaman yaninda yer aldiklarini hatirlatan Baskan Geçit, “ Sanayi Sitemizde aksam saatlerinde çikan yangin hepimizi derinden üzmüstür. Esnaflarimiza ve olaydan etkilenen herkese öncelikle geçmis olsun dileklerimi paylasiyorum. Yanginin neden oldugu maddi ve manevi kayiplarin bir an önce telafi edilmesi için gerekli adimlar en kisa zamanda atilacaktir. Yanginda isyerleri zarar gören esnaflarimizin yanindayiz, onlari yalniz birakmayacagiz, gereken ne varsa yerine getirecegiz. Valiligimiz, Büyüksehir Belediyemiz, Yesilyurt Belediyemiz ve Battalgazi Belediyelerimiz el birligiyle hareket ederek, esnaflarimizin yaralarini saracagiz. Bu zorlu süreçte yasanan kayiplarin ve sikintilarin en kisa sürede giderilmesini, hayatin yeniden normale dönmesi için elimizden geleni yapacagiz. Rabbim daha büyük afetlerden korusun insallah. Esnaflarimizla birlikte yangina müdahale esnasinda etkilenen itfaiye personellerimize de geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Hep birlikte bu zorlugun üstesinden gelecegiz. Esnaflarimiza ve vatandaslarimiza geçmis olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA