Trabzon'da Doktoru Darp Eden 2 Sahis Serbest Birakildi

Trabzon’da Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisine doktoru darp eden 2 sahis serbest birakildi.

Olay, Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dün gündüz saatlerinde hastaneye basvuran S.N.K. isimli kadin hasta, tedavisinin ardindan hastaneden ayrildi. Aksam saatlerinde, hasta ve yanindaki A.S. ve M.Y. doktordan rapor almak için yeniden hastaneye geldi. Acilde görevli nöbetçi doktor M.Y., gerekli görmeyerek istedikleri raporu vermeyince taraflar arasinda tartisma çikti. Doktor M.Y., hasta ve hasta yakini tarafindan darbedilirken, hasta yakininin motosiklet kaskiyla vurdugu doktorun diz kapagi kirildi. Güvenlik görevlilerinin ve polis ekiplerinin müdahalesiyle hasta ve hasta yakini gözaltina alinirken, gözaltina alinan sahislarin serbest birakildigi belirtildi.

Cumhuriyet Bassavciligi: "A.S.’nin serbest birakilmasina yönelik verilen karara Trabzon Cumhuriyet Bassavciliginca itiraz edilecektir"

Konuyla ilgili Trabzon Cumhuriyrt Bassavciliginca yapilan yazili açiklamada, "05.07.2024 günü saat 21.00 siralarinda ilimiz Ortahisar ilçesinde bulunan Fatih Devlet Hastanesinde doktor olarak görev yapan M.Y.’nin kasten yaralanmasi olayiyla ilgili olarak; olay günü S.N.K. (20) adli bayan bir sahsin, doktor M.Y. tarafindan hastanede yapilan muayenesi sonrasinda S.N.K. ve yaninda bulunan erkek arkadasi A.S. (20) ’nin doktor M.Y. ile tartistigi ve sonrasinda A.S.’nin doktor M.Y.’yi kasten yaraladigi olay neticesinde, süpheliler A.S. ve S.N.K. Trabzon Cumhuriyet Bassavciliginin talimati dogrultusunda emniyet ekiplerince gözaltina alinmislardir. Süpheli S.N.K. kollukta alinan ifadesi sonrasinda serbest birakilmistir. Süpheli A.S. ise Trabzon Cumhuriyet Bassavciliginca alinan ifadesi sonrasinda tutuklama istemiyle Trabzon Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligine sevk edilmis ve hakimlikçe yapilan sorgusu sonucunda A.S. serbest birakilmistir. A.S.’nin serbest birakilmasina yönelik verilen karara Trabzon Cumhuriyet Bassavciliginca itiraz edilecektir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA