TÜBITAK Kampi Sürüyor

Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Tarik Karkinçam ve Il Müdürü Kasapoglu, Afyonkarahisar’in Sultandagi ilçesinde ki TUBITAK Kampina katildi.

TÜBITAK Kampi Sürüyor
Sultandagi’nda düzenlenen TUBITAK Kampi, gençleri bir araya getirdi. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Yardimcisi Tuncay Ulusan, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu ve Gençlik Hizmetleri Müdürü, kampa katilarak gençlerle bulustu. Kamp, Afyonkarahisar, Ankara, Denizli, Kütahya, Burdur, Izmir ve Istanbul’dan gelen 70 gencin katilimiyla gerçeklesiyor.

Spor ve eglence dolu bir kamp

Kamp süresince gençler, çesitli spor dallarinda yeteneklerini kesfetme ve gelistirme firsati buldu. Özellikle okçuluk etkinligi, gençlerin konsantrasyon ve hedef belirleme becerilerini gelistirmelerine yardimci olurken, paintball aktivitesi takim çalismasi ve stratejik düsünme yeteneklerini ön plana çikardi. Sicak yaz günlerinde serinlemek için düzenlenen yüzme etkinligi, gençlere keyifli anlar yasatti. Dogayla iç içe bir aktivite olan bisiklet sürme ise gençlerin dogayi kesfetmelerine olanak sagladi.

Voleybol, futbol ve basketbol gibi takim sporlari, gençlerin sosyal becerilerini gelistirmelerine ve fiziksel dayanikliliklarini artirmalarina yardimci oldu. Özellikle survivor parkuru, gençlerin hem fiziksel hem de zihinsel dayanikliliklarini test eden zorlu bir etkinlik olarak öne çikti. Trekking etkinligi ise dogayla bas basa kalma ve dogal güzellikleri kesfetme firsati sunarak gençlerin dogaya olan sevgisini pekistirdi.
Kaynak: İHA