Vali Aydogdu, 4- 6 Yas Kur'an Kurslarini Ziyaret Etti

Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, Vali Yardimcilari Ömer Özbay ve Yusuf Izci, Il Müftüsü Muharrem Gül ve Il Milli Egitim Müdürü Haci Ömer Kartal’la birlikte Erzincan Il Müftülügüne bagli olarak faaliyet gösteren Ibrahim Duman ve Yeni Mahalle 4-6 yas Kur’an kurslarini ziyaret etti.

Vali Aydogdu, 4- 6 Yas Kur'an Kurslarini Ziyaret Etti
Kurslardaki çocuklarla yakindan ilgilenen Vali Aydogdu, Kur’an kursu ögreticileriyle de görüserek çalismalarinda kolayliklar diledi.

Vali Aydogdu, "Bu kurslarda, çocuklarimizin yüce Allah’i ve Peygamber Efendimizi sevgi temelli tanimalari, degerlerimizi fark etmeleri ve Islam’in temel kaynagi olan Kur’an-i Kerim’i kendi seviyelerine uygun bir sekilde taniyarak ve ögrenerek saglikli bir din ve ahlak gelisimi göstermeleri hedeflenmektedir.

Temel dini bilgiler ögretimi yaninda, çocuklarimizda milli birlik ve beraberlik bilincinin gelistirilmesi, sevgi, saygi ve dostluk baglarinin güçlendirilmesi, vatan, millet, bayrak gibi milli ve manevi degerlerin özümsenmesi, bir arada yasama ve sorumluluk, adalet, empati bilincinin gelistirilmesi gibi kazanimlar da saglanmaktadir. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: İHA