Izmir'de Uyusturucu Operasyonlari Açiklamasi 4 Tutuklama

Izmir’e farkli bir kentten uyusturucu sevkiyati yapilacaginin bilgisini alan polis, Izmir Sehirlerarasi Otobüs Terminalinde yakaladigi 2 süphelinin valizlerinin içinde 7 kilo 700 gram bonzai ve 27 bin 500 adet sentetik ecza ele geçirdi. Ödemis’te de daglik bir bölgede agaçlarin arasina kamufle edilmis kenevir bitkisinin oldugu bilgisini alan ekipler, bölgede dron ile tarama yaparak bir evde 135 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

Izmir'de Uyusturucu Operasyonlari Açiklamasi 4 Tutuklama
Izmir Il Emniyet Müdürlügüne bagli Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, kente farkli bir ilden yüklü miktarda uyusturucu sevkiyati yapilacaginin bilgisini aldi. Harekete geçen ekipler Izmir Sehirlerarasi Otobüs Terminalinde bir otobüse düzenledikleri operasyonda 2 süpheliyi yakaladi. Süphelilerin valizleri didik didik aranirken, 7 kilo 700 gram bonzai ve 27 bin 500 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltina alinan 2 süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Drone taramasinda agaçlarin arasina gizlenmis uyusturucular fark edildi

Bir baska operasyon ise Ödemis’te gerçeklestirildi.

Ekipler, daglik bir bölgede agaçlarla kamufle edilmis vaziyette kenevir bitkisinin ekiminin yapildigi bilgisini aldi. Dron araciligiyla tarama yapan ekipler, bölgede bulunan bir eve düzenlenen operasyonla 135 kök kenevir bitkisini ele geçirdi. Gözaltina alinan 2 süpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA