Gölcük'te Üniversite Tercih Merkezi Hizmete Basladi

Yüksekögretim Kurumlari Sinavinda, gençlerin en dogru tercihi yapabilmelerine katki saglamak amaciyla olusturulan Gölcük Belediyesi Ücretsiz Tercih Danismanlik Merkezi hizmete açildi.

Gölcük'te Üniversite Tercih Merkezi Hizmete Basladi
Gölcük Belediyesi’nin gençlerin en dogru tercihi yapabilmelerine katki saglamak amaciyla olusturdugu Ücretsiz Tercih Danismanlik Merkezi hizmete basladi.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi toplanti salonunda yer alan, uzman rehber ögretmenlerin görev yaptigi merkezde üniversite adaylarina yapacaklari tercihlerde danismanlik veriliyor. Ögrenciler; randevu almalari sonrasinda, merkeze gelerek hazirlanan alanda uzman rehber ögretmenler ile görüserek, hayatlarinin en önemli kararlarindan biri olan üniversite tercihleri için profesyonel destek aliyorlar.

Basari siralamasi, puan ve diger sayisal sonuçlarla birlikte adaylarin ilgi alanlari, egitim için baska bir sehirde yasamak isteyip istemedikleri, yetenekli olduklari alanlar, tercih yapacaklari üniversitenin bulundugu sehrin barinma, yurt ve ulasim imkanlari ile daha birçok etken üniversite tercihlerini belirleyen konular arasinda yer aliyor.

Ücretsiz Tercih Danismanlik Merkezi Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplanti Salonu’nda, 26 Temmuz-2 Agustos tarihlerinde hizmet verecek.
Kaynak: İHA