Tirin Çocugu Altina Aldigi Kaza Kamerada Açiklamasi 6 Yasindaki Çocuk Agir Yaralandi

Aksaray’da yaya geçidinde karsidan karsiya geçmek isteyen 6 yasindaki çocuga tir çarpti. Tirin altinda kalan çocuk agir yaralanirken, kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Tirin Çocugu Altina Aldigi Kaza Kamerada Açiklamasi 6 Yasindaki Çocuk Agir Yaralandi
Kaza, Ortaköy ilçesi Kirsehir Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, M.Ü. (53) idaresindeki tir yaya geçidine geldiginde karsidan karsiya geçmeye çalisan 6 yasindaki Ahmet H. isimli çocuga çarpti. Çarpmanin etkisiyle çocuk tirin altina girerken, o anlar bir is yerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi. Çevredeki vatandaslar hemen yardima kosarak çocugu sikistigi yerden çikartip, 112 Acil Çagri Merkezine haber verdi. Yarali çocuk ambulansla kaldirildigi Ortaköy Devlet Hastanesinden Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi. Çocugun saglik durumunun agir oldugu ögrenilirken, polis ekipleri tir sürücüsünü gözaltina aldi.

Güvenlik kamerasina yansiyan görüntülerde çocugun yaya geçidinde karsidan karsiya geçmeye çalistigi ve o sirada gelen tirin çocuga çarptigi, daha sonra da çocugun tirin altinda kaldigi görülüyor.
Kaynak: İHA